Annette Schapers, 50 Jaar uit Vlaardingen

"PowerSlim is helemaal geen straf!*"

De knop ging om tijdens de wintersport, mijn skibroek zat niet meer zo lekker. Ik dacht: ‘Het is weer tijd om wat aan mijn eetpatroon te doen’.

Ik had PowerSlim al vaker voorbij zien komen, maar had me er eigenlijk nooit zo in verdiept.
Ik dacht dat een koolhydraatarm eetpatroon niks voor mij zou kunnen zijn, aangezien ik – in mijn beleving – koolhydraten nodig zou hebben om te kunnen blijven hardlopen.

Toen ik thuiskwam van wintersport ben ik de site van PowerSlim beter gaan bekijken en werd ik enthousiast. Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek met een PowerSlim coach bij mij in de buurt, dit was Carole.

Na een goed en fijn gesprek ben ik aan de slag gegaan met het starterspakket. Na een week kwam ik weer terug bij Carole voor onze wekelijkse afspraak en ik was blij verrast met het resultaat. De producten bevielen goed en ik merkte al snel dat ik minder trek had in zoetigheid.

Naarmate de weken verstreken werd ik steeds enthousiaster! Ik kwam steeds dichterbij mijn doel en ging me steeds beter voelen.  

Het PowerSlim programma is helemaal geen straf met al die lekkere producten, tips en heerlijke recepten. Ik ben nog nooit zo creatief geweest met het maken van eten en het mixen van groenten. Wat ik ook een groot voordeel van PowerSlim vind, is dat je niet de hele dag met eten bezig bent. Je hoeft geen punten of calorieën te tellen, het enige wat je telt zijn je eetmomenten.

Eerlijk is eerlijk, de eerste 3 à 4 weken ging het hardlopen echt beroerd. Ik kreeg al na een paar kilometer verzuring en pijn in mijn benen. Dit heb ik uitvoerig met Carole besproken en zij adviseerde om een extra product en een extra mineralensupplement van PowerSlim te nemen op de dagen dat ik ging hardlopen. Na een aantal weken kwam de omslag en nu loop ik weer heerlijk lange afstanden, zonder enige verzuring en spierpijn.

Mijn doel bereiken is op zich niet het lastigste. In balans blijven vind ik een grotere uitdaging. Ik weet ook dat het echte harde werken nu pas gaat beginnen. Ik ben ervan overtuigd dat mij dit gaat lukken met een coach als Carole aan mijn zijde. De fijne gesprekken en de opbeurende Whatsapp berichten doen je beseffen dat het echt een kwestie van een andere mindset is.

Carole
Coach van Annette

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer