Marlie Peters 30 Jaar uit Eindhoven

PowerSlim heeft mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven!*

Mijn naam is Marlie. Mijn verhaal is vorig jaar augustus begonnen. Ik sportte drie a vier in de week maar, twee keer per week hockeyde ik en daarnaast ging ik regelmatig hardlopen. Ik vond het heerlijk om te sporten en daarbij ook veel lekkere dingen te kunnen eten. Helaas kwam er door een blessure een eind aan.

Ik ben nooit echt dun geweest, maar over het algemeen was ik wel tevreden met mezelf. Toen het sporten wegviel, bleef mijn eetpatroon hetzelfde. Misschien at ik nog wel ongezonder omdat ik alle avonden thuis zat en uit verveling ging eten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik na een jaar zo ongelukkig was met mezelf en mijn lijf dat ik uren voor de kledingkast stond om dat ene truitje te vinden waar ik niet dik in leek.

Na een jaar geblesseerd te zijn kreeg ik duidelijkheid dat ik begin september geopereerd moest worden aan mijn enkel. Dit was het moment dat de knop volledig om ging. Een operatie met overgewicht in gaan, revalideren met al dat gewicht op die enkel en daarbij weken op bed liggen en geen lichaamsbeweging hebben, was naar mijn idee niet te doen met mijn huidige gewicht.

Ik ging op zoek naar middelen om af te vallen, want ‘opletten’ lukte me niet. Drie weken voor de operatie kwam ik bij PowerSlim uit. Dit klonk perfect. Een beetje sceptisch was ik wel, want gaat mij dit wel lukken?!

Ondanks het in bed liggen en veel zitten na de operatie hield ik het lijnen goed vol, het voelde niet als lijnen en ik kende totaal geen moeite. De tussendoortjes en het PowerSlim brood waren erg lekker.

Ik ben inmiddels 10 weken bezig met het PowerSlim afslankprogramma en ik voel me geweldig. Iets waar ik heel blij mee en ontzettend trots op ben, zeker omdat ik tot op de dag van vandaag rust moet houden en vooral niet mag sporten en niet te veel mag bewegen.

Ik kan niet wachten tot ik weer kan sporten, want dan zal mijn lichaam niet allen dunner maar ook weer strakker zijn. PowerSlim heeft mij mijn zelfvertrouwen, zelfbeeld en focus teruggegeven. Ik zou het nooit zonder de begeleiding van voedingscoach Monique van Wessum kunnen doen. Zij was echt mijn stok achter de deur.

Dankjewel PowerSlim en Monique.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer