Sanne Karstens 40 Jaar uit Leiderdorp

PowerSlim heeft mij geholpen!

Omwille van mijn gezondheid en een borstverkleining was een gezond gewicht een must. Alleen dan kwam ik in aanmerking voor een operatie. Via collega’s hoorde ik over PowerSlim. Ik was erg op zoek naar de voor mij juiste manier om af te vallen. Voor mijn  borstverkleining moest ik een flink aantal kilo’s kwijt dus een goed afslankprogramma was noodzakelijk. Daarnaast wilde ik me fit voelen en was ik de rugklachten beu. PowerSlim bleek voor mij de oplossing.

Ik heb erg veel steun gehad aan mijn PowerSlim coach. Zij gaf mij goede tips op het gebied van sporten en gevarieerd eten. Ik ben een stuk zelfverzekerder, voel me 10 jaar jonger en kan weer heerlijk shoppen!

De producten van PowerSlim vind ik lekker. Vooral de Cantuccini kokos koekjes, alle zoete wafels en de flensjes appel kaneel vind ik heerlijk. Hierdoor is het goed vol te houden. Of je nu van hartig of zoet houdt, Power Slim biedt in alle categorieën heerlijke producten. Begin juni ben ik geopereerd. Ik ben super blij met mijn nieuwe lichaam. Alles is nu goed in verhouding. Ik heb veel meer energie en ik beweeg soepeler. Ik ben zelfs begonnen met hardlopen! Ik kan PowerSlim iedereen aanraden. Het is een vriendelijke en toegankelijke afslankmethode waarbij je je bewust wordt van goede voeding en beweging.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer