Carla Weling 50 Jaar uit Elsloo

PowerSlim en wandelen, geeft voor mij een goed resultaat!*

15 januari 2021 was voor mij de dag van de omslag, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik ben een werkende moeder van 50 jaar en heb twee geweldige kinderen. Maar helaas was ik niet blij met mezelf.

De zomervakantie foto’s van 2020 was het moment dat ik dacht: Ojee, dit kan echt niet meer. De spiegel was van tevoren al geen vriend van mij dus daar keek ik liever niet meer in.

Al van alles geprobeerd

Ik had al van alles geprobeerd maar nergens echt een resultaat en geloof mij dat werkt heel averechts. Tot ik op een dag mijn collega hoorde over PowerSlim. Ze was er dol enthousiast over. Goede resultaten en goed vol te houden. Daar gingen mijn gedachten weer: ‘Zou ik dit nog eens proberen?’.

Nadat ik me een aantal dagen verdiept had in PowerSlim en hierover gepraat had met mijn omgeving, heb ik de knoop doorgehakt. Via Facebook zocht ik contact met een coach bij mij in de buurt, Mieke, en maakte ik een afspraak met haar. Gelukkig kon ik al snel bij haar terecht.

Het PowerSlim gevoel groeide

Vrijdag 15 januari was het eerste kennismakingsgesprek. Ik was natuurlijk een beetje afwachtend en geloofde er nog niet helemaal in.

Na mijn lichaamsanalyse bleek het toch echt wel nodig te zijn om iets aan mijn levensstijl te doen. Dat wist ik natuurlijk wel, maar hoe…

Ik had een fijn en duidelijk gesprek met mijn Mieke. Ze legde alles over het PowerSlim programma goed uit, en gaf me ook meer uitleg over mijn lichaam. Ze had alle tijd voor mij en het PowerSlim gevoel groeide. Met het starterspakket in de hand ging ik richting huis, en beginnen maar.

Het resultaat motiveerde

Het fijne van PowerSlim is dat alles per portie verpakt zit. Je hoeft niet lang na te denken wat zal ik pakken of is het niet te veel wat ik binnen krijg. Bij twijfel kon ik meteen contact opnemen met Mieke.

De eerste week viel me reuze mee. Ik at voldoende en de meeste producten smaakte lekker. Nog beter was dat er na één week al een resultaat te zien was, dat motiveerde enorm. PowerSlim in combinatie met wandelen geeft voor mij een heel goed resultaat.

Ik kreeg er plezier in

Iedere week had ik een afspraak met Mieke en spraken we de week door. Het was een super gevoel en ik kreeg erg zelfs heel veel plezier in.

Ik voel me fit, zit lekker in mijn lichaam en vol energie. Gewoon super!! Tegen andere mensen die graag iets willen doen aan hun levensstijl, zou ik willen zeggen dat PowerSlim een echte aanrader is.

Samen met mijn topcoach Mieke gaan we nu naar stabiliteit. Zorgen dat ik me zo blijf voelen. Nooit meer terug naar de persoon van vóór 15 januari. Gelukkig geeft een PowerSlim coach ook na het behalen van mijn doel nog een jaar lang nabegeleiding, zodat het me ook gaat lukken om mijn doel te behouden! 

Mieke
Coach van Carla

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer