Lieve Maes, 53 Jaar

"Op mijn 50e wil ik weer gezien worden!*"

Januari 2017: goede voornemens, nog maar eens… Ik wilde rond 20 september 2017, mijn verjaardag, weer op gewicht zijn, zoals toen ik mijn vriend leerde kennen. Ik kwam steeds enkele kilo’s aan en bovendien was ik futloos en weinig ondernemend… Zo kon het niet verder: in 3 jaar tijd van maatje 38 naar 44! Nu was de maat vol!

September was mijn uiterste streefdatum. Ik word dan 50 jaar en ik wil weer “gezien“ worden! Ik wil er weer goed uit zien en mij weer goed in mijn vel voelen. Maar hoe moest ik hieraan beginnen?

Na enig zoekwerk kwam ik half januari tevreden terug van een gesprek bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Ik was er klaar voor, ik zou er voor 100% voor gaan!

  • Ik zou 2 tot 3 keer gaan sporten in een week;
  • Ik stelde mezelf kleine, haalbare doelen betreffende gewichtsverlies, iedere maand wilde ik een aantal kilo verliezen;
  • Ook stelde ik haalbare doelen betreffende de kleding in mijn kleerkast: alles wat ik de voorbije drie jaar had gekocht, maar nooit had kunnen dragen, weer aan kunnen trekken.

Ik had de eerste 20 kilo weinig moeite om mij strak aan mijn eetschema’s te houden, daarnaast sportte ik ook regelmatig. De resultaten gaven mij de moed om door te gaan en vol te houden.

Heel vaak heb ik mijn brein moeten manipuleren om aan de vele verleidingen te weerstaan. Uiteindelijk heb ik mijn streefgewicht nog behaald eerder dan oorspronkelijk gepland! Ondertussen leerde ik om tevreden te zijn met kleinere porties, suikers en alcohol te weerstaan en nee te zeggen tegen verleidingen.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt met PowerSlim en ik ga in géén geval terug naar maat 44! Ik krijg opnieuw complimentjes en wie krijgt deze niet graag? Een half jaar terug hield mijn gewicht me tegen om te gaan winkelen. Nu kijk ik er weer naar uit want alles staat me weer goed, en dat is fijn!

Aan iedereen die ervoor gaat wil ik graag het volgende meegeven:

  • Volhouden;
  • Misleid je brein;
  • Blijf geloven in je einddoel;
  • Stel jezelf kleine haalbare doelen;
  • Leer tevreden zijn met elk gewichtsverlies, hoe klein ook…

Want uiteindelijk kom je er!!!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer