Erica van Dongen, 56 Jaar uit Tilburg

"Ook zonder te sporten is het mij gelukt!*"

Op een gegeven moment, mede onder invloed van de overgang, zat ik steeds minder lekker in mijn vel. Ik durfde niet meer op de weegschaal. Ik wilde er wel iets aan doen maar wilde niet gaan diëten met het risico op het jojo-effect. Ik wist dat ik mijn eetpatroon diende te veranderen maar wist niet goed hoe.

Toen hoorde ik van iemand over het PowerSlim programma dat je volgt onder begeleiding van een coach. Dat sprak me aan. Ik ben de site gaan bekijken waar ik naast heerlijke recepten, goede ervaringen las. Ik vond Eva als coach bij mij in de buurt en heb een afspraak met haar gemaakt. Het klikte meteen! Zij gaf me het vertrouwen dat het zou lukken, ook zonder sporten, dat vind ik namelijk niet echt leuk. Bewegen zoals wandelen en fietsen wel.

De recepten en producten van PowerSlim zijn lekker. Ik vond het starterspakket voor de eerste week heel handig, zo kon ik allerlei producten proeven en wist ik meteen wat ik lekker vond.

Dat ik elke week een afspraak met Eva had en haar daarnaast kon appen voor vragen en adviezen, hielp mij heel erg. Haar positieve ondersteuning, goede adviezen en complimenten zorgden ervoor dat ik doorzette tijdens moeilijke momenten.

Die waren er overigens weinig. Ik had eigenlijk helemaal geen trek in zoete of hartige snacks. Dit mede door 6 eetmomenten op een dag, waarbij ik om de 2,5 uur een eetmoment had. Ik dacht dat ik dat al deed, maar dat bleek in de praktijk helemaal niet zo te zijn!

Eind april 2019 ben ik begonnen. Het ging zo goed dat ik mijn doel bij heb gesteld. Eind november behaalde ik mijn doel! Ik voel me veel beter nu en heb weinig tot geen "dip" momenten meer.

Nu zit ik in de stabilisatieperiode en kom ik nog één keer per maand bij Eva. Dat vind ik prettig aangezien ik het belangrijk vind om nu niet terug te vallen in oude gewoontes. Ik wil dit vasthouden en daar heb ik alle vertrouwen in!

Eva
Coach van Erica

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer