Phyllis Vaessen, 52 Jaar uit Berg aan de Maas

"Ook tijdens een dipje wist mijn coach me weer te motiveren!*"

Het is voorjaar 2019. Het wordt weer tijd om te kijken hoe mijn lievelingsjurkje zit na de winter..

En dat valt tegen, het zit niet meer lekker. Balen!

Op Facebook zie ik PowerSlim voorbij komen. Wat is dat? Nieuwsgierig geworden stuur ik Mieke van ProvideCareMieke een berichtje over het gevecht met mijn lievelingsjurkje. Mieke is een PowerSlim coach bij mij in de buurt en nodigt me uit om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen.

Het klikt meteen tussen ons en 1,5 uur later ga ik met een startpakket weer naar buiten. 1 april ben ik begonnen en ik kan alleen maar zeggen: super! Het kostte me weinig moeite, de producten uit het PowerSlim assortiment zijn lekker en ook zijn er lekkere snacks! Elke week zag ik mijn doel dichterbij komen.

Ondertussen leerde ik van Mieke hoe je een gezonde verantwoorde maaltijd op tafel zet. Voor rijst en pasta is er ook een prima vervanger. Mieke heeft altijd goede tips en weetjes. Ook tijdens een dipje trok ze me er met haar positiviteit weer uit!

Ondertussen heb ik mijn doel bereikt en zit ik heerlijk in mijn vel! En dat lievelingsjurkje hangt weer vooraan in de kast hoor!

Mieke
Coach van Phyllis

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer