Phyllis Vaessen, 51 Jaar uit Berg aan de Maas

"Ook tijdens een dipje wist mijn coach me weer te motiveren!*"

Het is voorjaar 2019. Het wordt weer tijd om te kijken hoe mijn lievelingsjurkje zit na de winter..

En dat valt tegen, het zit niet meer lekker. Balen!

Op Facebook zie ik PowerSlim voorbij komen. Wat is dat? Nieuwsgierig geworden stuur ik Mieke van ProvideCareMieke een berichtje over het gevecht met mijn lievelingsjurkje. Mieke is een PowerSlim coach bij mij in de buurt en nodigt me uit om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen.

Het klikt meteen tussen ons en 1,5 uur later ga ik met een startpakket weer naar buiten. 1 april ben ik begonnen en ik kan alleen maar zeggen: super! Het kostte me weinig moeite, de producten uit het PowerSlim assortiment zijn lekker en ook zijn er lekkere snacks! Elke week zag ik mijn doel dichterbij komen.

Ondertussen leerde ik van Mieke hoe je een gezonde verantwoorde maaltijd op tafel zet. Voor rijst en pasta is er ook een prima vervanger. Mieke heeft altijd goede tips en weetjes. Ook tijdens een dipje trok ze me er met haar positiviteit weer uit!

Ondertussen heb ik mijn doel bereikt en zit ik heerlijk in mijn vel! En dat lievelingsjurkje hangt weer vooraan in de kast hoor!

Mieke
Coach van Phyllis

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer