Phyllis Vaessen, 52 Jaar uit Berg aan de Maas

"Ook tijdens een dipje wist mijn coach me weer te motiveren!*"

Het is voorjaar 2019. Het wordt weer tijd om te kijken hoe mijn lievelingsjurkje zit na de winter..

En dat valt tegen, het zit niet meer lekker. Balen!

Op Facebook zie ik PowerSlim voorbij komen. Wat is dat? Nieuwsgierig geworden stuur ik Mieke van ProvideCareMieke een berichtje over het gevecht met mijn lievelingsjurkje. Mieke is een PowerSlim coach bij mij in de buurt en nodigt me uit om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen.

Het klikt meteen tussen ons en 1,5 uur later ga ik met een startpakket weer naar buiten. 1 april ben ik begonnen en ik kan alleen maar zeggen: super! Het kostte me weinig moeite, de producten uit het PowerSlim assortiment zijn lekker en ook zijn er lekkere snacks! Elke week zag ik mijn doel dichterbij komen.

Ondertussen leerde ik van Mieke hoe je een gezonde verantwoorde maaltijd op tafel zet. Voor rijst en pasta is er ook een prima vervanger. Mieke heeft altijd goede tips en weetjes. Ook tijdens een dipje trok ze me er met haar positiviteit weer uit!

Ondertussen heb ik mijn doel bereikt en zit ik heerlijk in mijn vel! En dat lievelingsjurkje hangt weer vooraan in de kast hoor!

Mieke
Coach van Phyllis

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer