Christa van Eeten-van den Bogerd 41 Jaar uit Zevenhuizen

Ook jij kan het, als je zelf maar achter je besluit staat*

Eind januari 2020 ben ik gestart met PowerSlim. Na twee zwangerschappen en een hernia wilde ik graag weer gezonder gaan leven. Ik dacht: ‘Er moet nu iets gebeuren, het is nu of nooit’. Mijn schoonzus was gestart met het PowerSlim programma en was daar erg enthousiast over. Na een kennismakingsgesprek met Pauline, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, ben ik ervoor gegaan.

Nu ruim een jaar later, heb ik mijn doel bereikt en ben ik alweer 5 maanden stabiel. Het blijft een levensstijl, en die hoop ik nu met hulp van PowerSlim en mijn coach Pauline te behouden. Dat wordt het moeilijkste. Maar ook daar heb ik vertrouwen in, omdat Pauline me in de gaten blijft houden. Ook na het behalen van mijn streefgewicht blijft mijn PowerSlim coach me nog een jaar lang nabegeleiding geven. 

Ik raad iedereen PowerSlim aan. Je kunt lekker en gevarieerd eten en het is mij achteraf heel erg meegevallen. Als je maar zelf achter je besluit staat en er voor gaat, dan kan iedereen het! Ook dankzij mijn coach. Die me iedere week bleef motiveren, heel enthousiast is en met me meedenkt, in mogelijkheden. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Pauline
Coach van Christa

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 32 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer