Maxime, 25 Jaar uit Montfoort

"Ook als ik uit eten ga kan ik koolhydraatarme keuzes maken*"

Nadat mijn moeder een succesvol begin had gemaakt met het PowerSlim programma bij Beauty Smart, vroeg ze of ik ook mee wilde doen. Ik had al eerder pogingen gedaan om mijn doel te bereiken maar het lukte me nooit écht. Ik begon dan ook wat sceptisch.

Maar het PowerSlim programma ging me super gemakkelijk af. Het fijnste vind ik de begeleiding van mijn coach Annemarie. Verder heb ik ook meer plezier in koken gekregen omdat we een heleboel nieuwe recepten hebben geprobeerd. Ik heb heerlijk gegeten en ik weet nu precies wat ik beter wel en niet kan eten. Ik kwam er achter dat gezond koken ook gewoon makkelijk en snel kan zijn! Maar ook wanneer ik uit eten ga, weet ik nu precies wat ik kan bestellen. Dit maakt het makkelijker om me aan deze levensstijl te houden.

Daarnaast ben ik gek op de croissantjes van PowerSlim!

De complimentjes die ik nu krijg hoop ik, door de verandering in mijn levensstijl, ook in de toekomst nog te krijgen!

Annemarie Weijens
Coach van Maxime

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer