Marion Sars, 55 Jaar uit Rosmalen

"Ondanks de overgang kon ik toch mijn doel bereiken!*"

Ik heb al heel wat diëten gevolgd. Bij ieder dieet viel ik af, maar op gewicht blijven, was het moeilijkste van alles. Toen ik vorig jaar in de overgang kwam merkte ik dat ook aan mijn lichaam. Ik dacht met al mijn ervaringen dat ik het wel zelf zou kunnen. Maar wat ik ook probeerde, het lukte me niet. Ik voelde me allesbehalve aantrekkelijk en fit.

Op een netwerkbijeenkomst kwam ik diëtist Eveline van Super Shape tegen. Zij vertelde me dat ze mij wel kon helpen. ‘Ook als je in de overgang zit?’ vroeg ik nog. ‘Jazeker’, zei ze. Die woorden bleven in mijn hoofd zitten, totdat ik het besluit nam en haar belde om een afspraak in te plannen.

In het begin had ik wel wat twijfels, omdat ik toch al bezig was maar het niet lukte. Na het intakegesprek ben ik meteen begonnen met het starterspakket. Ik at meer dan ik gewend was, 6 keer per dag! Blijkbaar at ik voorheen dus niet gezond genoeg en in een verkeerde frequentie. Nu eet ik minder koolhydraten eet en heb ik een ander eetpatroon.

Nu ik mijn doel bereikt heb, heb ik veel meer zelfvertrouwen. Ik voel me goed en krijg ook veel complimentjes.

Ook ga ik nu veel bewuster om met het bereiden van mijn maaltijden. Ik ben iemand die van veel afwisseling houd en niet iedere week hetzelfde wil eten. Dat was wel even een uitdaging, maar het is me allemaal gelukt.

Mijn grootste uitdagingen waren etentjes en vakanties. We runnen ons eigen bedrijf en hebben regelmatig etentjes en als we tijd over hebben kunnen we echt genieten van korte vakanties. Met de etentjes viel het allemaal gelukkig mee, want dan kun je nog rekening houden met wat je wel of niet mag eten. In de vakanties nam ik mijn PowerSlim producten mee. Het lukte me prima om mijn gezonde levensstijl ook daar voort te zetten. Dus dat was een hele overwinning.

Het was voor mij een echte eyeopener dat ik ondanks de overgang toch mijn doel kon bereiken. Geweldig! Ondanks dat ik toch op zijn tijd nog wel een wijntje drink (inmiddels ben ik gewend aan droge witte wijn in plaats van zoete) en ook mijn toastje: een plakje komkommer met een stukje Franse kaas. De rest van de week let ik dan weer goed op om de balans erin te houden. Zo hou je het ook langer vol en het is allemaal heel goed te doen.

Als je net als ik op een koolhydraatarme manier je doel wil bereiken zou ik je de volgende tip willen geven: doe het altijd onder de juiste begeleiding en met goede producten. Daarom adviseer ik PowerSlim! In het begin moet je het even onder de knie krijgen, verse maaltijden bereiden met de juiste producten. Maar inmiddels heb ik al zoveel recepten verzameld dat ik nu wel vooruit kan en weet waar ik op moet letten.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer