Natasja Groot 48 Jaar uit Zaandijk

Ondanks de overgang bereikte ik mijn doel!*

Eind augustus 2018 ben ik met PowerSlim begonnen na een ziekteproces en rouwperiode van een dierbare. Mijn lichaam was ook veranderd doordat ik in de overgang zit. Op het intakegesprek woog ik voor mezelf veel te veel, waardoor ik niet lekker in mijn vel zat.

PowerSlim is schakelen naar een gezonde leefstijl met 6x per dag een eetmoment. De PowerSlim producten zijn eenvoudig in gebruik en mede door de recepten uit het boek eet je gevarieerd en toch een makkelijke, snelle en gezonde maaltijd. Het ene product smaakt beter als het andere, maar voor ieder wat wils.

De PowerSlim Balance producten zijn ook voor mijn gezinsleden lekker.

Mede door de gastvriendelijke benadering van mijn PowerSlim coach Stephanie, haar handige adviezen en slimme tips steunt zij mij om door te zetten. Ik zit al een tijdje in de balansfase en het gaat goed.

Ik zit nu veel beter in mijn vel.

Stephanie, bedankt voor je hulp tot nu toe en ik zie je volgende maand gewoon weer! Want ik blijf nog een jaar lang langskomen om ook te leren mijn gezonde levensstijl zelfstandig voort te zetten en in balans te blijven.

Stephanie
Coach van Natasja

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer