Joke de Leeuw, 32 Jaar uit Heerlen

"Nu leid ik het leven wat ik altijd gewild heb!*"

In 2012 ging bij mij de knop om en ben ik hulp gaan zoeken voor persoonlijke begeleiding bij het afslanken. Ik woog 95 kilo en zat absoluut niet lekker in mijn vel en was depressief. Ik werd uitgelachen en gepest, leuke kleren kon ik nergens vinden, vrienden had ik niet, ik ging niet op stap en werd steeds onzekerder. Ik zag foto’s van mijzelf en schrok zo erg dat ik besloot, dat het zo niet langer kon.

Op mijn werk hoorde ik over de voedingscoaches van Brandlezz Concepts in Kerkrade die door middel van het PowerSlim afslankprogramma kilo’s konden laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dat leek mij wel wat.

Bij de voedingscoaches van Brandlezz werd ik zeer laagdrempelig en persoonlijk ontvangen. Dat deed mij goed, eindelijk iemand die naar mij luisterde. Ik werd gescand en gewogen waardoor ik mij niet alleen bewust werd van mijn overgewicht maar ook van het vetpercentage in mijn lijf. Zeer interessant.

Wat ik mij nog goed herinner, toen ik het hoge gewicht zag, is dat mijn coach Margaretha zei: “ach meid het is maar een getal vanaf nu gaan we naar andere getallen kijken”.

In het begin was het heel moeilijk en confronterend voor me dat ik echt iets moest gaan doen aan mijn eetpatroon. Het bleek dat ik door mijn drukke baan eigenlijk overdag veel te weinig at, en op andere momenten te veel.

Ook werd mij een doel gesteld en moest ik van mijn coach een voorbeeld persoon visualiseren. De sky is the limit hoor ik Margaretha nu nog zeggen. Ik kreeg een week de tijd, tot het volgende weegmoment, om er over na te denken. Ik wist het: ik wilde het liefst op Megan Fox lijken.

Daarna maakte Margaretha een doelen registratie: waar wil je naar toe en in welk tijdsbestek. Toen kwam de unanieme belofte van mijn coach. Ze zei: “Lieve Joke, ik wil met jou een deal sluiten. Ik vind het zo knap dat jij zo goed weet wat je wilt. Als jij mij vertrouwt en je strikt aan het PowerSlim afslankprogramma houdt en je streefgewicht bereikt krijg je van Brandlezz een totale make-over om precies op Megan Fox te lijken. Dat vond ik super om te horen en het motiveerde me extra om door te gaan.

"Ik boekte RESULTAAT na RESULTAAT!*"

Ik dreef mezelf tot het uiterste en door PowerSlim voelde ik me geweldig! Moeilijk was het niet en ik kon en moest vaak lekker eten. Ik voelde me steeds meer mens worden. Op het moment dat “de buiten wereld” het begon te zien en ik de eerste complimenten mocht ontvangen voelde ik me super! Mijn eerste doel had ik bereikt, dankzij het afslankprogramma ging het zo goed dat ik mijn doelen kon blijven bijstellen.

Het heeft me mentaal veel moeite gekost maar het resultaat mag er zijn! Ik voel me tot op de dag van vandaag een ander mens, sterker en zelfverzekerder. Maar zonder de hulp van mijn coaches was het mij nooit gelukt om de knop om te zetten. De wekelijkse stok achter de deur heeft me enorm geholpen.

Toen kwam de dag dat ik de make-over kreeg, die dag was in een woord geweldig! Een complete metamorfose! Ik ben helemaal happy.

Een jaar na mijn gewichtsverlies kreeg ik nog steeds gratis begeleiding en nu leid ik het leven wat ik altijd gewild heb.

Groetjes Joke

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer