Vera Geluk 36 Jaar uit Herwijnen

Ik kan nu goed kiezen en maat houden!*

Tussen 2010 en 2015 hebben mijn man en ik drie kinderen gekregen. Dat brengt natuurlijk veel gezelligheid, geluk en drukte met zich mee. In mijn geval aangevuld met flink wat zwangerschapskilo’s. Toen onze jongste bijna een jaar was besloot ik dat ik eraan wilde gaan werken om voor eens en altijd af te rekenen met dat extra gewicht. Doordat ik mezelf te zwaar vond, was mijn zelfvertrouwen voor een groot deel verdwenen. Ik wilde me fitter voelen en weer in leuke kleding passen.

Naar aanleiding van een advertentie kwam ik op het spoor van PowerSlim. Leerdam ligt vlakbij mijn woonplaats Herwijnen en zo zat ik op 1 juni bij Willy van La Peau Satin in Leerdam aan tafel.

Willy vertelde me over PowerSlim. Je gaat niet minder, maar anders eten. De koolhydraathoudende producten uit je dagelijkse voeding ga je tijdelijk vervangen door koolhydraatarme, maar eiwitrijke producten van PowerSlim. Je eet zesmaal per dag, moet voldoende water drinken en veel groenten eten. Daarnaast mag je ook vlees, vleeswaren, vis, eieren en kwark eten. Je eet dus gewoon met je gezin mee – wel zo gezellig.

Een uurtje later stapte in vol goede moed, met een starterspakket naar buiten. Een paar maanden lang ging ik iedere week langs om te wegen en de voortgang te bespreken. En die was er: de eerste vijf kilo’s waren zo verdwenen. Soms viel ik wel eens wat minder af, maar dan was mijn vetpercentage weer gedaald. Al snel zat mijn kleding te los en kon ik in een kleinere maat.

In de vakantie en tijdens een weekendje weg was ik wel eens wat minder streng voor mezelf, om daarna snel de draad weer op te pakken. Ik had en heb daar ook plezier in en merk dat ik bewuster kies en dat ik veel beter maat weet te houden. In vier maanden verloor ik 14 kilo en bereikte ik mijn streefgewicht. Ik zit nu in de fase gewichtsbehoud en gebruik alleen nog wat tussendoortjes van PowerSlim.

Ik voel me veel fitter, kijk weer met plezier in de spiegel en voel me veel zelfverzekerder. Dat allemaal dankzij PowerSlim.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer