Vera Geluk, 34 Jaar uit Herwijnen

"Ik kan nu goed kiezen en maat houden!*"

Tussen 2010 en 2015 hebben mijn man en ik drie kinderen gekregen. Dat brengt natuurlijk veel gezelligheid, geluk en drukte met zich mee. In mijn geval aangevuld met flink wat zwangerschapskilo’s. Toen onze jongste bijna een jaar was besloot ik dat ik eraan wilde gaan werken om voor eens en altijd af te rekenen met dat extra gewicht. Doordat ik mezelf te zwaar vond, was mijn zelfvertrouwen voor een groot deel verdwenen. Ik wilde me fitter voelen en weer in leuke kleding passen.

Naar aanleiding van een advertentie kwam ik op het spoor van PowerSlim. Leerdam ligt vlakbij mijn woonplaats Herwijnen en zo zat ik op 1 juni bij Willy van La Peau Satin in Leerdam aan tafel.

Willy vertelde me over PowerSlim. Je gaat niet minder, maar anders eten. De koolhydraathoudende producten uit je dagelijkse voeding ga je tijdelijk vervangen door koolhydraatarme, maar eiwitrijke producten van PowerSlim. Je eet zesmaal per dag, moet voldoende water drinken en veel groenten eten. Daarnaast mag je ook vlees, vleeswaren, vis, eieren en kwark eten. Je eet dus gewoon met je gezin mee – wel zo gezellig.

Een uurtje later stapte in vol goede moed, met een starterspakket naar buiten. Een paar maanden lang ging ik iedere week langs om te wegen en de voortgang te bespreken. En die was er: de eerste vijf kilo’s waren zo verdwenen. Soms viel ik wel eens wat minder af, maar dan was mijn vetpercentage weer gedaald. Al snel zat mijn kleding te los en kon ik in een kleinere maat.

In de vakantie en tijdens een weekendje weg was ik wel eens wat minder streng voor mezelf, om daarna snel de draad weer op te pakken. Ik had en heb daar ook plezier in en merk dat ik bewuster kies en dat ik veel beter maat weet te houden. In vier maanden verloor ik 14 kilo en bereikte ik mijn streefgewicht. Ik zit nu in de fase gewichtsbehoud en gebruik alleen nog wat tussendoortjes van PowerSlim.

Ik voel me veel fitter, kijk weer met plezier in de spiegel en voel me veel zelfverzekerder. Dat allemaal dankzij PowerSlim.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Erwin en Mandy, 34 jaar uit Gronsveld "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Manon van Delft, 37 jaar uit Houten "Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer