Petra 3 Jaar

Nu, drie jaar later nog steeds op gewicht!*

Ik ben Petra en moeder van 2 grote zoons. Ik vond dat het tijd werd om iets aan mijn gewicht te gaan doen. Via vriendinnen, die ook hele goede resultaten hadden bereikt, kwam ik bij Wilma Strijbos van Studio Esthique in Ysselsteyn terecht. Na een verhelderend intake gesprek ben ik onder begeleiding van Wilma gestart met PowerSlim. De resultaten overtroffen al mijn verwachtingen.

Heel voorzichtig had ik aangegeven dat ik graag 20 kilo wilde afvallen, eigenlijk hield ik dat al voor bijna onmogelijk, na alle pogingen en diëten die ik al geprobeerd had. Maar het PowerSlim programma ging heel goed. In afzienbare tijd heb ik dankzij het PowerSlim afslankprogramma mijn doel bereikt. Het overtrof echt al mijn dromen. Ik voelde me fitter, jonger, aantrekkelijker en kon weer mooie vrouwelijke kleren dragen.

Nu, drie jaar later ben ik nog steeds op gewicht! Dat is net de kracht van mijn persoonlijke coach Wilma. Met regelmaat ga ik nog steeds naar Studio Esthique om mij te laten meten of mijn spieren en vetgehalte nog steeds optimaal zijn. Daar krijg ik ook de laatste nieuwtjes omtrent PowerSlim te horen, mag ik de nieuwe producten proeven en hoor ik graag andermans ervaringen aan. Dat motiveert mij om lekker te blijven wie ik ben, heerlijk!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer