Petra, 1 Jaar

"Nu, drie jaar later nog steeds op gewicht!*"

Ik ben Petra en moeder van 2 grote zoons. Ik vond dat het tijd werd om iets aan mijn gewicht te gaan doen. Via vriendinnen, die ook hele goede resultaten hadden bereikt, kwam ik bij Wilma Strijbos van Studio Esthique in Ysselsteyn terecht. Na een verhelderend intake gesprek ben ik onder begeleiding van Wilma gestart met PowerSlim. De resultaten overtroffen al mijn verwachtingen.

Heel voorzichtig had ik aangegeven dat ik graag 20 kilo wilde afvallen, eigenlijk hield ik dat al voor bijna onmogelijk, na alle pogingen en diëten die ik al geprobeerd had. Maar het PowerSlim programma ging heel goed. In afzienbare tijd heb ik dankzij het PowerSlim afslankprogramma mijn doel bereikt. Het overtrof echt al mijn dromen. Ik voelde me fitter, jonger, aantrekkelijker en kon weer mooie vrouwelijke kleren dragen.

Nu, drie jaar later ben ik nog steeds op gewicht! Dat is net de kracht van mijn persoonlijke coach Wilma. Met regelmaat ga ik nog steeds naar Studio Esthique om mij te laten meten of mijn spieren en vetgehalte nog steeds optimaal zijn. Daar krijg ik ook de laatste nieuwtjes omtrent PowerSlim te horen, mag ik de nieuwe producten proeven en hoor ik graag andermans ervaringen aan. Dat motiveert mij om lekker te blijven wie ik ben, heerlijk!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sanne Teeuwen-Crijns, 33 jaar uit Helden "Ik kan weer meespelen met mijn kinderen!*"

Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Martine Bökkers, 36 jaar uit Raalte "Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk fantastisch! Ik ben zo trots op mezelf en straal als nooit tevoren!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer