Lianne van Dijk 32 Jaar uit Leerdam

Nu begin ik iedere dag met een lach!*

Een nieuw jaar – een nieuwe kans, zo ging ik 2018 in. Ik was al geruime tijd te zwaar en dat zat me zo dwars… Wat me nog meer dwars zat: ik had eerder al een paar pogingen gewaagd om lekkerder in mijn vel te zitten. Onder andere bij een diëtist en met Sonja Bakker. Ik viel dan wel wat af, maar het kwam er ook weer bij. Vooral als ik stress ervaar loopt mijn gewicht gevaar, om het maar eens dichterlijk uit te drukken.

Gelukkig stond ik niet alleen in mijn wens om mijn levensstijl te veranderen. Mijn moeder deed graag met me mee. Omdat we goede berichten hoorden over PowerSlim, zijn we eens met Rebecca van La Peau Satin in Leerdam gaan praten. Het principe van PowerSlim sprak ons aan: je kunt gewoon eten, driemaal per dag en tussen de maaltijden mag je ook een tussendoortje. De producten zijn anders samengesteld, ze hebben een verlaagd koolhydraatgehalte en zijn eiwitrijk. Dat is het geheim achter het goede effect.

Ik had enorm veel baat bij de producten en de consulten met mijn coach. Het is leuk om lekker te eten en verantwoord bezig te zijn. Ik ben superblij met het resultaat: mijn kleding staat leuker en ik voel me goed. Big smile voor PowerSlim!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer