Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Petra Kapitein, 51 Jaar uit Zevenbergen

"Nooit gedacht dat dit me ging lukken!*"

Ik ben Petra Kapitein en 51 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen en 7 kleinkinderen.

Na mijn bevalling van onze tweeling ben ik aardig wat kilo’s aangekomen op onverklaarbare wijze.

Ik had al meerdere malen geprobeerd om wat aan mijn levensstijl te doen maar steeds zonder succes. Tot afgelopen juni 2018. Op Facebook kwam ik een advertentie van PowerSlim tegen en het was net of het zo moest zijn, want toevallig was ik net op het punt gekomen dat ik echt niet lekker in mijn vel zat en er klaar voor was om te werken aan een gezonde levensstijl.

Ik zocht op de site naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt en schreef me in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De volgende dag werd ik benaderd door mijn coach van Beauty & Contour en heb ik een afspraak gemaakt. Mijn coach Quirine gaf mij uitleg over de mogelijkheden met PowerSlim en wist me te enthousiasmeren.

Ze vroeg me naar mijn eerste doel en ik durfde het eigenlijk niet uit te spreken, want om dat te realiseren moest er behoorlijk wat gebeuren. Toen ik het haar vertelde zei ze niet: "Petra, je moet je doel bijstellen" wat mij eigenlijk verbaasde. Zij zei juist dat het me met PowerSlim ging lukken, en haar enthousiasme bracht mij juist nog meer motivatie.

Alleen mijn man en mijn jongste dochter waren op de hoogte dat ik gestart was. Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer complimenten uit mijn omgeving en vroegen mensen aan me of ik aan het lijnen was. Daarop antwoorde ik dat ik was gestart met het PowerSlim programma en hulp krijg van twee fantastische coaches Quirine en Nancy!

Toen ik uiteindelijk mijn doel bereikte, weet ik niet meer wie het trotst was, Quirine of ik! Als ik in de spiegel keek zag ik nog niet dat ik er goed uitzag, totdat Quirine een foto van me nam en deze mij liet zien. Wauw zei ik, ben ik dat echt?! Wat zie ik er goed uit. Zo leerden Quirine en Nancy mij om trots te zijn op mezelf.

Door PowerSlim is mijn levenswijze veranderd. Elke week ga ik weer met plezier naar Beauty & Contour toe. Ik krijg tips wat betreft mijn voeding en zelfs kledingadviezen waardoor mijn zekerheid over mijn lichaam beter wordt! Mijn zelfvertrouwen groeit met de week. Quirine heeft mij geleerd om trots te zijn op mijn resultaten die ik behaald heb.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Rosalie van Ganzewinkel, 44 jaar uit Rijen "Ik heb mijn oude kleding de deur uit gedaan* "

Ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo goed. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Diana Keizer-van Pinxteren, 32 jaar uit Panningen "Hoe is het nu met Diana?"

Samen met Diana blikken we terug op de periode na het behalen van haar doel. Het is natuurlijk van belang dat ik ook leer om in balans te blijven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer