Kim Beckers 32 Jaar uit Urmond

Nog één poging...*

Het was oktober 2020... Ik was net bevallen van ons tweede kindje, keek in de spiegel en dacht bij mezelf: ‘Nog één keer wil ik er voor gaan!’. Ik wil een gezondere versie van mezelf zijn, die ik altijd al heb willen zijn. En vooral me lekker voelen in mijn eigen lichaam. Nu was het tijd voor mezelf!

Ik had al een tijdje bewondering voor een vriendin van mij, die stap voor stap dichterbij haar doel kwam met behulp van het PowerSlim programma. Dus besloot ik om ook contact op te nemen met haar PowerSlim coach Mieke.

Na mijn eerste gesprek had ik meteen het gevoel dat Mieke dit samen met mij zou aangaan, en me dit nu voor eens en altijd zou gaan lukken. Met het starterspakket onder mijn arm ging ik naar huis. Na één week zag ik al meteen resultaat, dit gaf natuurlijk veel motivatie.

Nieuwe manier van eten

Mijn favoriete producten zijn de muesli’s, melkchocolade chunk, croissantjes en chocoladeparels. De weken gingen voorbij en ik moet zeggen dat het regelmatige eten en de lekkere producten ervoor zorgen dat het heel goed vol te houden is. Geen enkel moment had ik het idee dat ik met een streng dieet bezig was. Ook mijn hele gezin heeft op een nieuwe manier leren eten. 

Natuurlijk heb ook ik mijn moeilijke momenten gehad. Vooral als we bijvoorbeeld een dag niet thuis waren. Maar als je een planning maakt voor het eten en je genoeg producten meeneemt, heb je altijd iets bij de hand en zul je minder snel toch iets anders nemen onder het excuus "Ach voor deze keer".

In balans blijven

Elke week was er weer verbetering te zien. Na een tijdje begon ik er toch in te geloven dat ik écht mijn doel kon gaan bereiken. En dit is me gelukt, na 10 maanden. Wat een fijn gevoel!

Op dit moment zit ik in de laatste fase en eet ik alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. De verdere eetmomenten van de dag let ik zeker nog op mijn koolhydraatinname. Dit is ook een gewoonte geworden in de regelmaat van de dag. Ik heb er vertrouwen in dat ik een goede balans heb gevonden! Deze zal ik altijd gaan behouden. Het gevoel van fit zijn, alles met mijn kinderen kunnen doen en in elke winkel mijn kleren kunnen kopen wil ik nooit meer los laten. 

Mieke
Coach van Kim

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer