Monique van Daal 53 Jaar uit Leusden

Noem het op en ik heb het geprobeerd*

Vanaf een jaar of 20 schommel ik in gewicht. Geleidelijk aan werd ik zwaarder. Ik kan me niet goed herinneren of ik een slecht eetpatroon had. Wat ik me wel herinner is dat ik er vooral mentaal veel last van had. Ik voelde me niet mooi. Wanneer ik nu foto’s uit die tijd zie vraag ik me echt af wat mij bezielde. Ik was prachtig, maar zelf zag ik dat niet. Ik voelde me ongelukkig in mijn lijf.

Toentertijd begon het jojo-en. Noem het en ik heb het geprobeerd. Weight Watchers, het 1000 punten dieet, Cambridge, het Brooddieet, het ziekenhuisdieet, het dieet van de Hartstichting, een mineralendieet, maaltijdboxen met pakjes en zakjes waarmee ik 500 calorieën per dag at. En je raadt het al; het werkte niet. Na mijn 50ste verjaardag was ik zo klaar met alle diëten dat ik de weegschaal resoluut de deur uit deed.

In februari 2019 ben ik begonnen met sporten bij Hart for Her in Leusden. Een sportschool voor vrouwen in alle leeftijden, soorten en maten en gerund door vrouwen. Ik voelde me snel op mijn gemak en het sporten vond ik gelijk erg leuk. Drie keer per week sporten is goed te doen en langzaam aan werd ik een beetje fitter. Maar ik wilde ook wat aan mijn eetpatroon doen. Een gezondere levensstijl draait om voeding en beweging.

Mijn coach Margriet vertelde me alles over het PowerSlim programma. Ik was zo enthousiast dat ik op 22 juni 2019 ben gestart. Het starterspakket in de eerste week was afwisselend en het was leuk om nieuwe dingen te proberen. Ik hield een lijstje bij wat ik lekker vond maar ook wat ik niet meer wilde eten. De maaltijden uit het receptenboek gaven inspiratie en ook de rest van het gezin steunden me in mijn proces door gezond mee te eten. Wanneer ze iets ongezonds aten, deden ze dat buiten de deur.

Ik had voor mezelf een doel opgesteld. Helaas ging het niet snel en zakte af en toe de moed me in mijn schoenen. Een peptalk van mijn PowerSlim coaches Margriet of Desiree gaf me dan weer de moed om door te gaan.

Ik werd regelmatig aangesproken door medesporters van Hart for her die mij complimentjes gaven. Ik voelde me zoveel beter! Ik ben Margriet en Desiree dan ook ontzettend dankbaar voor hun begeleiding in mijn proces. Hun motiverende woorden waren heel belangrijk, vooral op moeilijke momenten.

 

En nu... we zitten midden in het ‘Corona-tijdperk’. De afgelopen weken heb ik thuisgewerkt, achter een PC in plaats van de hele dag fysiek bezig met een groep van 30 kleuters in de groep. Hart for her is gesloten. En toch is het gelukt om mijn nieuwe patroon vast te houden! Dat kost af en toe best moeite en zelfdiscipline, maar ik wil het en ik kan het. Want ik wil nooit meer terug naar mijn oude levensstijl.

Drie keer per week volgde ik online sportlessen van Margriet en Desiree. Op het laatst kende ik alle grapjes uit mijn hoofd, haha. Maar het hielp wel om regelmaat te houden en een beetje soepel te blijven. Ook maak ik regelmatig een flinke wandeling. Helaas ontkom ik niet helemaal aan de coronakilo’s. Vorige week stond ik voor de eerste keer weer bij Desiree op de weegschaal.  Jammer genoeg toch 2 kilo zwaarder. Deze week dus weer even wat strenger aan de slag maar dat vind ik helemaal niet erg want ik voel me goed in mijn lijf. En het gevecht met de kilo’s….die win ik!

Margriet
Coach van Monique

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer