Marielle van Tilborg, 45 Jaar uit Mierlo

"Niks is zo fijn om je lekker fit te voelen!*"

Mijn naam is Marielle van Tilborg en ik heb 2 kinderen (zoon van 13 en dochter van 11 jaar). Sinds 2 jaar woon ik samen met mijn partner Hans van der Putten en zijn 2 kinderen.

In de periode van mijn scheiding in 2011 ben ik veel afgevallen. Dit was het enige positieve in die ellendige tijd. Toen mijn leven weer rustiger werd en ik alles weer zo’n beetje op de rit had, ben ik mijn nieuwe liefde Hans tegengekomen. En toen ik weer in die fijne gezellige sfeer zat, sloop het ongezonde snoepen en snacken er toch weer in.

Ik keek niet meer gelukkig naar het beeld dat ik in de spiegel zag. Er moest iets veranderen. Maar ja hoe ging ik dat doen? Ik heb namelijk ook nog eens het “geluk” dat ik met mijn neus bovenop allemaal lekkere dingen zit. Ik werk namelijk in de bakkerij van mijn partner Hans. Dus de verleidingen komen de gehele dag aan je neus voorbij.

Zelf heb ik regelmatig geprobeerd om een gezond voedingspatroon aan te leren. Maar helaas lukte me het niet, want iedere keer weer gaf ik het op en dacht ik; “Morgen weer een dag…”

Toch was ik vastberaden dat het met hulp mij zou gaan lukken. Ik besloot op het Internet te zoeken. Ik kwam een ervaringsverhaal op Facebook tegen van Marlon van Asten. Ik ken haar als juf van de lagere school waar vroeger mijn kinderen op zaten. Zij schreef haar verhaal op zo’n manier die mij zo aansprak dat ik mij ben gaan verdiepen in PowerSlim. Ik dacht; “dit wil ik ook!”

Op die manier ben ik bij PowerSlim center Beautyfarm LaSarel in Helmond terecht gekomen. Ik zei tegen mijn partner Hans; “Ik heb een manier gevonden die ik helemaal zie zitten!” Ik maakte een afspraak voor een kennismakingsgesprek met PowerSlim voedingscoach Saskia. Dat gesprek voelde zo goed dat ik vrolijk met mijn starterspakket weer naar huis ben gegaan. De producten van PowerSlim zijn allemaal lekker en het assortiment is zeer gevarieerd. En zoals mijn coach Saskia zegt: “Je moet van het PowerSlim eten een feestje maken!” En dat is mij gelukt!

Ik mocht 6 keer op een dag lekker eten. Daarnaast is iedereen om mij heen trots op mij en dat geeft een fijn gevoel. We zijn nu een half jaar verder en ik voel mij SUPER!

Saskia staat altijd klaar om mij te helpen, en dat geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst. Ik ben er van overtuigd om niet terug te vallen in oude gewoontes. Niks is zo fijn om je lekker fit te voelen!

Liefs Marielle van Tilborg

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer