Arie van Ginderdeuren 51 Jaar

Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*

Mijn verhaal start ergens in 2015. Ik was toen 45 jaar oud. Ik voelde me wat minder lekker in mijn vel, maar ach.. ik kan de wereld aan. Daardoor negeer je al snel enkele zaken die je lichaam je vertellen.

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Werken, onregelmatig eten, ongezond eten, pita, pizza, steaks, patat, lekkere sausjes, noem maar op. Alles wat snel en makkelijk is, is welkom. Daarnaast realiseerde ik me dat ook mijn porties al snel veel te groot waren. En ook wijntjes of een biertje lustte ik graag. Alles bij elkaar was het  gewoon allemaal veel te veel.

Je zou kunnen zeggen dat al dat lekkers gerust mag, als je daarbij ook voldoende beweegt. Op die manier kun je wel een evenwicht zoeken, maar in mijn geval was sporten en veel bewegen door lichamelijke klachten naar de achtergrond geschoven. Elk excuus om niet te sporten gebruikte ik. Ik ging enkel nog snowboarden in de winter.

Het resultaat was dat ik van 2015 tot 2019 behoorlijk ben aangekomen. Ik zat steeds minder lekker in mijn vel en ervaarde allerlei klachten. Mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Tijdens deze periode kom ik bij vrienden die me vertellen over een verandering in hun eetgewoontes.  Hier wil ik wel meer over weten. Het woord ‘dieet’, daar hoef ik niks van te weten. Maar wat ik van hen hoor over het PowerSlim programma klinkt goed. Genoeg variatie en gewoon lekker blijven eten. Ik ben meteen benieuwd naar meer, zeker omdat ik zie hoe goed mijn vrienden zich voelen.

Ik ben overtuigd! Ik ben vastberaden, er moet iets veranderen. Er is geen twijfel of ik het kan. Iedereen kan het, je moet er alleen voor de volle 100% voor gaan. Dus ook ik kan het, zeg ik tegen mezelf. Samen met het besef dat mijn lichaam een gezonde levensstijl nodig heeft. Ontkennen en uitstellen was geen optie meer. Ik besluit om contact op te nemen met de PowerSlim coach van mijn vrienden.

Dus midden juli 2019 was daar mijn eerste afspraak. We hadden een heel fijn en open gesprek, luisteren naar elkaar en komen tot een conclusie dat ik wekelijks bij mijn coach langskom voor een weegmoment en wekelijks mijn plan aanpassen indien nodig.

Dit was de start naar een grote verandering. Ik moet eerlijk zeggen, het heeft me tot nu eigenlijk weinig moeite gekost. Voor mezelf is het voldoende dat ik weet dat er een doelstelling is. En deze kan je behalen mits je de regels volgt. De regels zijn simpel, je kunt kiezen uit alle producten uit het PowerSlim assortiment en daarnaast de toegestane reguliere voedingsmiddelen. Je hebt zes eetmomenten op een dag, en that’s it!

Week na week ging ik naar mijn coach om mijn resultaten te meten. Daar bespraken we ook hoe het ging. Na enkele weken kwam de eerste uitdaging, een bruiloft. Ik zag het niet zitten om tijdens het diner te zeuren over te veel saus of slagroom bij het dessert. Ik had dit samen met mijn coach besproken, en ze had me gerust gesteld. Geniet van de dag en doe gewoon mee met de rest, maar zorg ervoor dat je de dag erna je gewoon weer aan je eetpatroon heet. Dus dat deed ik. Zo leerde ik om de balans te houden en dat gaf me vertrouwen!  

Ik kan nu met trots zeggen dat ik mijn doel heb bereikt!

Ik kan dan ook iedereen een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aanraden. Je hongert jezelf niet uit, en het is niet shake hier en shake daar. Nee, je leert een normaal, gezond en vooral gevarieerd eetpatroon aan. Ik zal mijn nieuwe eetpatroon dan ook blijven doorzetten. Ik voel me nu veel beter en gezonder uit. Toch ook niet onbelangrijk!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer