PowerSlim Ervaring

Ik heb weer energie!*

Ik kan het zelf amper geloven, ik ben gewoon 25 kilo afgevallen met het PowerSlim afslankprogramma. Op 27 februari ben ik gestart en nog geen halfjaar later heb ik deze mijlpaal bereikt. Het was niet altijd makkelijk, maar dankzij de supervoeding van PowerSlim en mijn geweldige coach heb ik het voor elkaar gekregen. Ik voel me echt een ander mens, heb meer energie en zit beter in mijn vel.

Toen ik begon woog ik 97 kilo. Ik had geen energie om langer dan vijftien minuten op te treden en na de show was ik helemaal buiten adem en ontzettend moe. Vaak paste de kleding niet die de styliste meebracht en ook fans begonnen opmerkingen te maken. Zo vroegen ze me of ik zwanger was, maar het was gewoon buikvet. Als ik ging winkelen, zeiden de verkoopsters ‘we hebben jouw maat niet’. Verschrikkelijk vond ik dat. En natuurlijk had ik al vaker gelijnd en was daarmee ook afgevallen, maar in mijn eentje hield ik het niet vol. Het kwam er ook weer driedubbel bij.

Mijn gewicht zorgde ervoor dat ik minder zelfvertrouwen kreeg. Ik werd jaloers als mijn man naar andere vrouwen keek. Echt aantrekkelijk ben je ook niet als je man je omhoog moet trekken van de bank als je wilt opstaan. Een keer maakte hij een filmpje van mijn gesnurk. Het was zo erg dat ik me schaamde. Het kon niet waar zijn dat ik dat was. Het moest gezonder, de pakjes suiker moesten uit mijn lichaam. Vooral voor mijn bruiloft wilde ik een bikini-body.

Begin dit jaar had ik het er samen met vriendinnen over dat we wilden afvallen. Ongeveer een maand later zag ik een van die vriendinnen weer en ze was de helft van wat ze was. ‘Wauw, wat heb jij gedaan?!’ En dat was PowerSlim. Ik dacht serieus altijd dat je alleen kunt afvallen door bijna niets te eten, maar door PowerSlim weet ik nu wel beter. Ik at gewoon ook ongezond. Toen wist ik nog niet dat er zoveel lekkere dingen waren die wél gezond zijn. In de eerste zes weken merkte ik al resultaat. Dit zorgde ervoor dat ik echt uitkeek naar het volgende weegmoment, een week later.

In het begin is het even moeilijk om het vol te houden, vooral de omschakeling naar kleinere porties. De eerste keer dat er een portie kip op mijn bord lag, vond ik het belachelijk weinig. Dat kon toch niet. Maar het wende en de maaltijden waren echt lekker. Eerdere dieetproducten vond ik vaak naar medicijnen smaken, waardoor lijnen echt een straf was. Dat gevoel had ik absoluut niet bij PowerSlim. En het voordeel is: als mijn man een croissant at, at ik een PowerSlim-croissant. Pakte hij Nutella, dan nam ik PowerSlim-Nutella. Er is voor praktisch alles een gezondere PowerSlim-variant.

Dankzij het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn doel bereikt. Ik zie er een stuk jonger uit, snurk niet meer, pas weer in mijn lievelingskleding, heb meer zelfvertrouwen en heel belangrijk: ik geniet intens van mijn optredens.

Ik ga nog even door met PowerSlim. Maar ook daarna kan ik het nog niet alleen, want ik weet dat ik langere tijd nodig heb om mijn gewicht te behouden. Die stok achter de deur van mijn coach heb ik hard nodig, want ik had dit niet bereikt zonder haar. De begeleiding is echt onderdeel van het succes. Ze was altijd bereikbaar, als het moest om vier uur ’s nachts, en ze gaf me veel aandacht. Die persoonlijke betrokkenheid hielp mij echt. Als ik haar jaren geleden had ontmoet, had me dat vele kilo’s bespaard. Nu voel ik me mede dankzij haar beter dan ooit.


Zoek hier een PowerSlim coach bij jou in de buurt.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, op verzoek van de NVWA worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer