Marlie Maas, 53 Jaar uit Merkelbeek

"Na jaren jojo’en was PowerSlim mijn laatste poging*"

Na jarenlang jojo'en was PowerSlim mijn laatste poging. Ik wilde graag een gezonde levensstijl aanleren die ik voor altijd vol kan blijven houden. Mocht ook deze poging mislukken, dan zou ik maagverkleining ondergaan had ik mij voorgenomen. Gelukkig bleek het PowerSlim programma voor mij een succes!

Ik voelde me niet meer gezond, dus er moest iets gebeuren. Een vriendin van me had ook het PowerSlim programma gevolgd en zij raadde me aan om eens contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zodoende heb ik een afspraak gemaakt. Gedurende deze afspraak moest ik op de weegschaal. Jeetje... Ik wist niet hoe snel ik van de weegschaal af moest komen. Mijn knop was meteen om!

Na Pasen ben ik begonnen. Ik heb me strikt aan de voorgeschreven hoeveelheden gehouden. Wekelijks kwam ik dichterbij mijn doel, ik kreeg er zelfs een kik van. Tijdens vakanties en feestdagen heb ik mijn eetpatroon iets aangepast. Ik koos nog steeds voor verantwoorde producten maar lette hierbij niet zozeer op de hoeveelheden.

PowerSlim heeft me laten inzien dat je door anders en gezond te eten, dat overigens ook nog heel lekker is, je doel kunt bereiken. Ze hebben heel veel verschillende producten die je kunt uitproberen. Uiteindelijk weet je welke producten je lekker vindt en stel je zelf je eetmomenten samen. Ik zou het bijna jammer vinden als ik ze binnenkort niet meer nodig heb.

Zonder ondersteuning zou ik mijn doel nooit behaald hebben. Mijn dank is groot aan mijn deskundige PowerSlim diëtiste Julienne Vaessen die ik werkelijk dag en nacht kon appen voor al mijn vragen. Maar ik ben ook heel blij met de ondersteuning van mijn dochters, die mij op moeilijke momenten kracht gaven om door te zetten.

PowerSlim is geen dieet, maar een levensstijl en die bevalt me goed. Ik voel me fit, super en sterk. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk heeft PowerSlim mij sterker gemaakt. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en stel mijzelf nu voorop, want dit is altijd anders geweest. Is PowerSlim makkelijk? Ja en nee. Makkelijk door de super begeleiding en de heerlijke producten en recepten, maar moeilijk omdat men sterk moet blijven als de verleiding groot is. Voor dit laatste heb ik mijn diëtiste en dochters. Samen staan we sterk!

Ik krijg tegenwoordig super veel complimenten. Het mooiste compliment dat ik heb gekregen, kreeg ik van mijn vader. Hij was altijd bezorgd over mijn levensstijl maar is nu supertrots op me!

Julienne
Coach van Marlie

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer