Paul Kurver 54 Jaar uit Horst

Na één week voelde ik me al direct beter!*

Als vrachtwagenchauffeur ben ik jarenlang van huis weg geweest. Ik at 3 à 4 keer per week in restaurants en ben daardoor veel te zwaar geworden.

In oktober 2018 voelde ik me slecht en erg moe. Aan een vriendin vertelde ik dat ik me moe en niet lekker in mijn vel zat. Zij vertelde dat zij en haar man het PowerSlim programma hadden gevolgd en dat dit ook wel iets voor mij was.

Doordat ik een andere baan heb gekregen waarbij ik elke dag thuis ben, dacht dat ik dat nu maar eens moest proberen. Dus maakte ik een afspraak bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt, Joy van BeautyNJoy in Horst.

Joy nam uitgebreid de tijd voor me en gaf me allerlei informatie. Ik besloot om het te gaan proberen!

Op 15 oktober 2018 ben ik begonnen. En na één week voelde ik me al direct beter!

Met de producten van PowerSlim kon ik het goed vol houden, en inmiddels heb ik mijn doel weten te bereiken. Ik ben die vriendin en Joy natuurlijk dankbaar voor de hulp!

Ik kan ook anderen, die niet lekker in hun vel zitten, aanraden om PowerSlim te gaan volgen.

Joy
Coach van Paul

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer