Irene Louwerse, 44 Jaar uit Leusden

"Na een aantal maanden voel ik mij weer goed in mijn vel!*"

Al een tijdlang wilde ik graag afvallen, maar ik wist niet goed hoe. Pogingen zoals minder snoepen of ‘het eet de helft dieet’ kon ik niet goed volhouden. Tot een vriendin mij attendeerde op het PowerSlim afslankprogramma bij hart for her Leusden.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben begonnen met het PowerSlim afslankprogramma. Ik had gehoord dat PowerSlim goed vol te houden is, geen last hebt van een honger gevoel, je gezond en gevarieerd eet en de tussendoortjes erg lekker zijn. Dit kan ik nu alleen maar beamen. De steun van mijn coach Margriet Diepeveen- van Tuil hielp mij enorm. Zij was echt mijn stok achter de deur.

Na een aantal maanden voel ik mij weer goed in mijn vel. Op dit moment ben ik bezig met het jaar na-begeleiding om op mijn streefgewicht te blijven en zo ontdek je ook je valkuilen. Gelukkig krijg ik advies om dit te voorkomen of alternatieven te vinden.

Ik kan alleen maar zeggen: Wil je echt afvallen, met PowerSlim moet het lukken!

Zelf ook een succesverhaal worden?

Start nu met PowerSlim & wordt zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees meer ervaringen

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer