Anouska Jacobs 44 Jaar uit Beneden-Leeuwen

Na de tweede week was ik helemaal om!*

Ik ben al jaren aan de zware kant, maar voor een beter eetpatroon op eigen houtje had ik geen ruggengraat. Iedere keer dacht ik maandag begin ik en dan was het maandag en was ik het alweer "vergeten". Het is makkelijk om te zeggen dat je zelf ook gezond kunt eten en op kunt letten, maar ik kon dat dus niet. Na de zomer kwam ik op het punt dat ik me niet lekker in mijn vel voelde zitten. Mijn PowerSlim coach Christel van Change4u komt al een tijdje in mijn salon en vertelde over het PowerSlim programma. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.

Het intakegesprek verliep goed maar ik schrok van de weegschaal. Ook merkte ik dat ik voor mezelf weer excuses aan het verzinnen was. Ik dacht ‘Ja, maar ik wil wel een wijntje in het weekend’ en ik hoorde mezelf zeggen ‘Dat ik het wel zou proberen, maar ik direct zou stoppen als ik het niet vol zou houden’. Maar na de tweede week was ik helemaal om en super gemotiveerd om door te gaan. Het wijntje heb ik nog steeds niet aangeraakt en excuses om er niet mee door te gaan heb ik niet.

Inmiddels ben ik al goed op weg richting mijn doel en voel ik me super! Ik eet nu 6 keer op een dag en heb daardoor helemaal geen honger. De maaltijden zijn super. Je kunt zelf bepalen, vanuit de weekmenu's of uit het starterspakket, wat je wel en niet lekker vindt. Om zo je ritme en eetgewoonte aan te passen. Het voelt niet als lijnen omdat je kunt kiezen uit heerlijke tussendoortjes en gewoon normaal kunt eten. Met het avondeten eet ik gewoon met mijn gezin mee en pak ik in plaats van de koolhydraten een PowerSlim product. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht dus ik ga nog even door. Dat komt ook doordat ik mijn streefgewicht steeds verder naar beneden bij stel.

Ik heb ontzettend veel steun aan mijn PowerSlim coach Christel. Ze is eerlijk, geeft goede adviezen en sluit haar wijze van coaching heel erg aan op wat ik fijn vind. Door haar enthousiasme is het echt een stimulans om door te gaan.

Christel
Coach van Anouska

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Anouska Jacobs, 44 jaar uit Beneden-Leeuwen "Na de tweede week was ik helemaal om!*"

Ik merkte dat ik excuses aan het verzinnen was. Ik hoorde mezelf zeggen ‘Dat ik het wel zou proberen, maar ik direct zou stoppen als ik het niet vol zou houden’.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sander Blaauw, 34 jaar uit Elburg "Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen*"

Ik vond het vrij makkelijk te volgen, met name door de tussendoortjes die je mag hebben. Er is enorm veel variatie in wat je allemaal kunt eten!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer