Nathalie Verbist, 28 Jaar

"Mijn tip: niet twijfelen maar gewoon doen!*"

Ik had al veel verschillende diëten geprobeerd, maar telkens lukte het me niet om mijn doel te bereiken. Daarom ben ik het gaan proberen onder persoonlijke begeleiding van een coach.

Het fijne aan het PowerSlim programma is dat alles heel duidelijk is uitgelegd en alle recepten gemakkelijk te maken. Ik heb geleerd dat ik op regelmatige basis moet eten. Tijdens het PowerSlim programma leer je om 6 keer op een dag te eten, je eet ongeveer om de 2,5 uur. Voorheen vergat ik het nog wel eens om te eten, nu niet meer.

Ik heb de persoonlijke begeleiding van een coach als heel fijn ervaren. Ik zou het iedereen aanraden. Vooral bij de stressvolle momenten heb ik heel veel gehad aan de hulp van mijn PowerSlim coach. Ik kon haar dan altijd een berichtje sturen.

Ik heb PowerSlim niet als zwaar ervaren. Mijn favoriete producten waren de chocolade of vanille wafels en het frambozencakeje.

Vier maanden later is het me gelukt mijn doel te behalen. Ik heb echt een nieuwe levensstijl aangeleerd. Ik voel me veel beter nu en zit lekkerder in mijn vel. Nu ga ik proberen om mijn doel te behouden!

Een tip die ik graag aan anderen zou willen meegeven is: niet twijfelen maar gewoon doen! Wat een ander ook zegt, je moet het voor jezelf doen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer