Nathalie Verbist 28 Jaar

Mijn tip: niet twijfelen maar gewoon doen!*

Ik had al veel verschillende diëten geprobeerd, maar telkens lukte het me niet om mijn doel te bereiken. Daarom ben ik het gaan proberen onder persoonlijke begeleiding van een coach.

Het fijne aan het PowerSlim programma is dat alles heel duidelijk is uitgelegd en alle recepten gemakkelijk te maken. Ik heb geleerd dat ik op regelmatige basis moet eten. Tijdens het PowerSlim programma leer je om 6 keer op een dag te eten, je eet ongeveer om de 2,5 uur. Voorheen vergat ik het nog wel eens om te eten, nu niet meer.

Ik heb de persoonlijke begeleiding van een coach als heel fijn ervaren. Ik zou het iedereen aanraden. Vooral bij de stressvolle momenten heb ik heel veel gehad aan de hulp van mijn PowerSlim coach. Ik kon haar dan altijd een berichtje sturen.

Ik heb PowerSlim niet als zwaar ervaren. Mijn favoriete producten waren de chocolade of vanille wafels en het frambozencakeje.

Vier maanden later is het me gelukt mijn doel te behalen. Ik heb echt een nieuwe levensstijl aangeleerd. Ik voel me veel beter nu en zit lekkerder in mijn vel. Nu ga ik proberen om mijn doel te behouden!

Een tip die ik graag aan anderen zou willen meegeven is: niet twijfelen maar gewoon doen! Wat een ander ook zegt, je moet het voor jezelf doen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Monique Renken, 52 jaar uit Ede "Het is een investering, maar dat heb ik er graag voor over!*"

Het PowerSlim programma is een investering in een gezondere levensstijl en daar had ik het wel voor over. Nu ik mijn doel heb behaald merk ik de vele voordelen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natascha van Daalen, 39 jaar uit Westervoort "Ik weet nu hoe het beter en lekkerder kan*"

Ik heb heel veel geleerd, over wat ik beter wel en niet kan eten en wat het met je lijf en gezondheid doet. Ik ben me nu veel bewuster van wat en hoe ik eet.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer