Sylvia Staaks 53 Jaar uit Almere

Mijn tip: denk na over wat wél mag*

‘Op een gegeven moment vond ik dat er echt verandering moest komen in mijn levensstijl. Voor PowerSlim heb ik meerdere programma’s gevolgd. Ik behaalde eigenlijk altijd wel mijn doel. Maar daarbij kreeg ik geen nabehandeling en ik merkte dat ik dat wel nodig had. Want het ging na afloop altijd weer bergafwaarts. Ik ging weer slecht eten en verviel weer in mijn oude gewoontes. Ik was toen ook een stuk jonger en stond er anders in. Nu is dat wel veranderd.

Een vriendin van me vertelde dat ze het PowerSlim programma volgde en dat wekte ook mijn interesse. Na het een en ander opgezocht te hebben over PowerSlim, was ik om! PowerSlim coach Mariëtte ken ik al van gezicht, dus ik heb gelijk contact met haar opgenomen.

Het contact met Mariëtte is erg fijn. Ik kan haar altijd appen als ik ergens over twijfel. Ze voelt als een vriendin. Je kan haar alles vertellen en jezelf zijn. Dat vind ik belangrijk.

Er zijn zoveel mogelijkheden

In het begin kwam er veel informatie op me af. Wat mocht ik wel en wat niet? Het was natuurlijk

even wennen, maar na een paar dagen had ik het te pakken. Door de ervaring van andere

afslankprogamma’s ging het schakelen bij mij erg snel, maar het is ook gewoon een prettige leefstijl.

De verandering was een stuk makkelijker dan gedacht, want er zijn zoveel mogelijkheden qua eten. Ik probeerde elke keer weer wat nieuws. Ik zocht naar recepten met ingrediënten die ik zelf lekker vindt. Zo slaagt elk avondmaal wel. Ik zag laatst op Instagram een recept met kabeljauw. Dus ik vroeg even aan Mariëtte of dat ook met zalm kon. Of als ik een recept zie wat pas in een andere fase mag, dan legt Mariëtte uit waarom het voor de andere fase is en wat ik bijvoorbeeld weg kan laten, zodat ik het wel mag. PowerSlim heeft ook echt lekkere producten. Mijn favoriet is toch wel de hot chili minibites! Die zijn lekker voor tussendoor.

Natuurlijk zijn er wel eens dingen die ik mis. Bijvoorbeeld een lekker patatje of filet American. Maar dan herinner ik mezelf eraan dat ik zoveel dingen wèl mag eten en dan ben ik het ook weer gauw vergeten.

Een makkelijk leefstijl om vol te houden

Iedere maandag heb ik een afspraak met Mariëtte, dan wil ik graag weer een stap richting mijn doel hebben gezet. Ik merk aan mezelf dat ik wel eens gefrustreerd kan raken als het een week niet is gelukt. Nu ik bijna mijn doel heb bereikt, krijg ik een hoop complimenten en dat is hartstikke leuk.

Ik wil andere PowerSlimmers eraan herinneren dat je niet moet nadenken over wat er niet mag, maar liever over wat wèl mag. Je mag namelijk best veel tijdens het PowerSlim programma. Er zijn ook heel veel producten gewoon in de supermarkt te verkrijgen. Zo is het eigenlijk een makkelijke en fijne leefstijl om vol te houden.

Mariëtte
Coach van Sylvia

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer