Connie de Ruiter, 30 Jaar uit Leerdam

"Mijn succes gun ik iedereen!*"

PowerSlimmer van de maand juli 2018

Van de winter houd ik niet zo. Ik zie altijd een beetje op tegen donkere dagen en lage temperaturen. Om het ’s winters gezelliger te maken, haalde ik lekkere dingen in huis. ‘Voor als er visite komt’ – maar het kon gebeuren dat ik het allemaal zelf opsnoepte.

Vaak was ik moe en lusteloos. Toen ik dit aan mijn huisarts vertelde, gaf hij aan (eigenlijk wist ik dat ook wel) dat ik gewoon te zwaar was. Hij adviseerde me o.a. om te gaan afvallen. Hoe ik dat ging doen, dat liet hij aan mij over.

Een collega van me was erg enthousiast over het PowerSlim programma en had daarmee haar doelen behaald. Ik besloot om ook eens een kennismakingsgesprek aan te gaan. In december 2017 had ik mijn eerste afspraak met Willy van La Peau Satin in Leerdam.

Er ging een wereld voor me open: 3x per dag een maaltijd met gewoon groenten en vlees of vis, 3x per dag een lekker tussendoortje en toch werken aan mijn doel? Ik besloot de sprong in het diepe te wagen en ben gelijk begonnen.

Ik had een fantastische start en voelde me al snel beter dan voorheen. Het was december en bijna Kerst en wat heb ik van die tijd genoten. PowerSlim had een mooie brochure met heerlijke recepten en bruikbare tips. Ook kreeg ik een leuke kerstattentie: een mok met een heerlijke drank en lekkere koekjes.

Het kostte me geen moeite om het programma te volgen. Ik kon lekker eten en volop variëren. Van week tot week voelde ik me beter – mijn energie nam toe en ik had zin in iedere nieuwe dag.

Inmiddels heb ik niet alleen mijn doel behaald, maar heb ik ook het programma afgebouwd. Ik ben blij met mijn resultaat en deel het met alle plezier. Ik hoop dat ik door mijn enthousiasme ook anderen ertoe kan zetten om het PowerSlim programma te gaan volgen, want mijn succes gun ik iedereen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer