Demi Geraedts 21 Jaar uit Swalmen

Mijn ongezonde levensstijl heb ik veranderd in: lekker en verantwoord eten*

In maart 2020 ben ik gestart met het PowerSlim programma. Dit omdat ik niet meer goed in mijn vel zat en me er niet fijn over voelde.

Vol goede energie ben ik gestart met PowerSlim. In het begin was het wennen, maar al vrij snel had ik mijn ritme gevonden in de dagelijkse 6 eetmomenten.

In maart brak ook de coronaperiode aan. Voor mij pakte dat positief uit, de restaurants waren gesloten en zo was er minder verleiding.

Door middel van PowerSlim heb ik mijn ongezonde levensstijl omgedraaid naar lekker en verantwoord eten. Ook ben ik me nu meer bewust van wat ik eet. Dit was voorheen totaal niet het geval.

Het resultaat is natuurlijk waar je het voor doet. En inmiddels is het me gelukt om mijn doel te bereiken. Ik zit nu een stuk beter in mijn vel!

Dorry
Coach van Demi

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer