Bianca Koopman 50 Jaar uit Beusichem

Mijn man zag hoe makkelijk het ging en startte ook met PowerSlim*

Al meerdere diëten heb ik geprobeerd, van Sonja Bakker tot een diëtiste naar acupunctuur, etc. Niets hielp blijvend. Vooral omdat ik vaak dingen moest eten die ik niet lekker vond. Ik zocht dan ook naar een manier waarop ik mijn levensstijl zou veranderen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik steeds op de site van La Peau Satin terecht met uitleg over het PowerSlim programma. Eind augustus 2019 ging de knop om en heb ik meteen gebeld voor een kennismakingsgesprek bij het PowerSlim center bij mij in de buurt.

Het was fijn om in alle rust ook nog eens mondeling te horen wat het programma inhoudt. Ik was nu echt overtuigd en ben gelijk gestart. Ik had voor mezelf een doel voor ogen. Mijn coach Cyrelle steunde mij hierbij. Ze zei: we kunnen je doel altijd bijstellen.

Het PowerSlimmen ging me vanaf het begin gelijk goed af. Ik vond de producten lekker en de recepten makkelijk te maken. Het belangrijkste voor mij was dat ik eindelijk zelf kon bepalen wat ik wilde eten. Als ik iets niet lekker vond, hoefde ik dat niet meer te eten. Naast de drie hoofdmaaltijden heb je drie tussendoortjes, ik at dus voldoende.

Het mooiste was natuurlijk dat het eindelijk lukte om dichter bij mijn doel te komen. De ene week ging het beter dan de andere, maar dat is natuurlijk niet erg. De resultaten stimuleerden me enorm om me goed aan het programma te houden. Omdat het zo goed ging heb ik zelfs mijn oorspronkelijke doel bijgesteld naar een nieuw doel. En dat doel heb ik inmiddels behaald!

In de tussentijd zag mijn man mij enorm veranderen. Hij vroeg me of PowerSlim ook iets voor hem zou zijn. En zo maakte hij begin april zijn afspraak voor een kennismakingsgesprek. Drie maanden later, heeft hij zijn doel al bereikt. Bij mannen gaat dit wat makkelijker en sneller, maar dat neemt niet weg dat het toch een geweldige prestatie is.

Wij zijn nu beide het programma rustig aan het afbouwen. Telkens iets meer koolhydraten. Wat heb ik genoten van de eerste aardbeitjes op mijn PowerSlim toast! Ook onze vakantie ga ik vol vertrouwen tegemoet, door de handvatten die mijn PowerSlim coach me gegeven heeft. We maken nu bewuste keuzes. Onze maaltijden zijn niet langer koolhydraatarm, maar koolhydraatbeperkt. Natuurlijk zullen we eens van een ijsje genieten, dan doen we het de volgende dag wat kalmer aan. Na de vakantie blijven we onze coach voorlopig maandelijks bezoeken om te monitoren of het ons lukt om in balans te blijven.

PowerSlim ervaring Bianca en Jaap

Bianca en Jaap 

Cyrelle
Coach van Bianca

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer