Jeroen van Baren, 27 Jaar uit Dreumel

"Mijn leven is nu pas echt begonnen!*"

Ik ben Jeroen van Baren, 23 jaar oud en ben in september 2012 begonnen met afvallen met PowerSlim. Na jaren gesukkeld te hebben met allerlei diëten, ben ik via een kennis in aanraking gekomen met dit afslankprogramma. Ik was er in het begin vrij sceptisch over, want ja, ik heb al zoveel geprobeerd. Zou dit dan wel werken?

In september heb ik uiteindelijk de stap genomen om te starten met het PowerSlim afslankprogramma bij voedingscoach Natalie van HappyShape in Tiel. De eerste week werd ik verbluft door het resultaat. Dit gaf mij de doorslag om door te gaan. Uiteindelijk heb ik dankzij de goede begeleiding van mijn coach en het PowerSlim afslankprogramma mijn doel bereikt!

Ik heb mijn hele leven al problemen met mijn gewicht. Altijd de zwaarste en dikste van de klas, veel gepest met alle gevolgen van dien. Dit heeft een flinke deuk in mijn zelfvertrouwen gemaakt en daar ondervind ik nu, bijna 3 jaar later, nog steeds de gevolgen van. Ik paste niet meer in een achtbaanstoeltje, er waren momenten dat ik de achtbaan moest verlaten omdat de beugel niet dicht ging. Iedereen die mij aankeek als ik eens een frietje at, terwijl ik dat maar 1 keer in de maand deed. Dit waren pijnlijke momenten en dus ook mijn grootste drijfveer om te starten.

In 2013 ben ik geopereerd aan mijn buik, geen maagverkleining, maar een fantastische buikwandcorrectie. Het overtollige vel is weggehaald. Wat een openbaring! Maar ook gelijk weer een gigantische klap in de acceptatie van een dun lichaam. Dat ben ik niet, ik ben niet dun, maar wauw wat een resultaat!

Mijn coach van PowerSlim, Natalie van Soest, is een vrouw waar er maar 1 van is. 100% geschikt om mensen te begeleiden met overgewicht. Ik ben nog steeds op zoek naar een manier om haar eens goed te bedanken. Ik ga nog steeds bij haar langs om aan mijn gewicht te blijven werken. Ik wil namelijk niet terug.

Vroeger zag niemand me staan, ze noemde bij ‘De dikke Jeroen’. Ik werd als laatste gekozen bij sportactiviteiten, want een dik iemand zou geen conditie hebben etc. Ik durf nu eigenlijk wel te zeggen dat mijn leven nu pas echt begonnen is, nu ik zoveel ben afgevallen.

Bedankt PowerSlim en Natalie!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer