Christine van de Geuchte, 54 Jaar

"Mijn grote doel was mezelf bewonderen in nieuwe kleding en dat is me gelukt!*"

Ik heb al verschillende pogingen ondernomen om lekkerder in mijn vel te zitten, maar deze mislukten altijd. Toen een collega me vertelde over PowerSlim, waarmee ze haar doelen heeft behaald, werd ik nieuwsgierig en dus maakte ik een afspraak.

Ik was meteen enthousiast en het was voor mij een uitdaging om eraan te beginnen. Dankzij mijn super PowerSlim coach bij mij in de buurt en de steun van mijn echtgenoot kon ik dit programma heel goed volhouden. Het hielp ook dat ik het eten ontzettend lekker vond, zoals de heerlijke soorten repen, brood, crackers, pasta en muesli.

Mijn grote doel was mezelf bewonderen in nieuwe kleding en dat is me gelukt! Door het behalen van mijn doelen en meer te bewegen voel ik me zelfbewuster en stabieler.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer