Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Carin Brok, 51 Jaar uit Acquoy

"Mijn goede voornemen: lekker in balans blijven!*"

Na de zomervakantie van 2018 had ik het helemaal gehad – met het warme weer, met de barbecues en tuinfeestjes, het dragen van badkleding, maar vooral met mezelf.

Telkens iets teveel eten en dagelijks snoepen tekende zich af op mijn figuur. Mijn kleding zat niet lekker of stond niet leuk en ik voelde me niet meer fijn in mijn eigen lichaam.

Op Facebook had ik een mooie foto gezien van iemand uit mijn dorp die het PowerSlim programma had gevolgd. Ik besloot om ook eens een kennismakingsgesprek aan te vragen bij La Peau Satin in Leerdam.

Eerder had ik wel eens een dieet gedaan, maar dat had weinig effect. Toen ik over het PowerSlim programma hoorde (3x per dag een gezonde en smakelijke maaltijd en 3x per dag een lekker tussendoortje) was ik wel even sceptisch: zou dat wel werken?

Maar dat afwachtende gevoel was al snel verdwenen toen ik met het programma begon. Eind 2018 behaalde ik mijn doel en ik ben nu al ruim een maand in balans.

De decembermaand is me alles meegevallen. Om te beginnen kreeg ik van mijn PowerSlim coach met Sinterklaas en Kerst een lekker, koolhydraatarm geschenkje en een magazine met leuke artikelen, tips en recepten cadeau. Verder had ik natuurlijk in de periode van september tot en met november geleerd om verstandige keuzes te maken. Zo heb ik tijdens de feestdagen heerlijk kunnen genieten en lukte het mij toch om in balans te blijven.

De producten van PowerSlim Balance heb ik inmiddels ook omarmd. Ik vind PowerSlim dé ideale manier om je doel te bereiken en behouden.

Willy
Coach van Carin

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Rosalie van Ganzewinkel, 44 jaar uit Rijen "Ik heb mijn oude kleding de deur uit gedaan* "

Ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo goed. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Diana Keizer-van Pinxteren, 31 jaar uit Panningen "Hoe is het nu met Diana?"

Samen met Diana blikken we terug op de periode na het behalen van haar doel. Het is natuurlijk van belang dat ik ook leer om in balans te blijven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer