Ruth Staal , 24 Jaar uit Oldebroek

"Mijn familie en vriend zijn super trots op me!*"

Vorig jaar augustus ben ik gestart met het PowerSlim programma bij Cyelle, een PowerSlim center bij mij in de buurt. Mijn familie adviseerde me dat het verstandig zou zijn om wat aan mijn levensstijl te gaan doen, aangezien ik geleidelijk aan best veel aangekomen was. Ik ben gaan samenwonen en was niet zo bewust bezig met wat ik at.

Dit jaar in juni ga ik trouwen en die dag wil ik graag weer lekker in mijn vel zitten en met trots mijn trouwjurk dragen. Daarom besloot ik een afspraak te maken met Coby, PowerSlim coach bij Cyelle.

Ik was eigenlijk heel sceptisch, ik had namelijk al vaker meerdere diëten geprobeerd. Maar in mijn omgeving zag ik verschillende mensen die met PowerSlim wel hun doel hadden weten te bereiken. Ik dacht toen: als zij dat kunnen, kan ik het ook!

Op het begin vond ik het wel wat lastig. Ik ging ervan uit dat ik heel anders moest gaan eten en andere boodschappen moest gaan doen. Maar toen ik eenmaal begonnen was ging het eigenlijk allemaal vanzelf. De weekenden vond en vind ik het lastigst. Door de week heb ik meer structuur in mijn eetpatroon. Ondanks die moeilijkere momenten gaat het prima. Tijdens de feestdagen in december heb ik gewoon genoten van lekker eten en pakte ik daarna de draad weer op.

Ik heb de begeleiding van mijn coach als zeer prettig ervaren. Onze wekelijkse afspraak was voor mij echt een de stok achter de deur. En als het eens wat minder ging dacht mij coach met me mee en gingen we er dieper op in, wat de oorzaak hiervan kon zijn en hoe we dat anders konden gaan doen.

Met het PowerSlim programma heb ik geleerd dat gezond eten echt lekker is!

Ik heb mijn doel bijna bereikt. Hiervoor droeg ik vaak wat wijdere kleding, maar nu kan ik weer leuke jurkjes aan. Ik voel me veel zelfverzekerder en krijg regelmatig complimenten uit mijn omgeving. Mijn familie en vriend zijn supertrots op me! En ik ben erg blij met het resultaat en trek straks vol zelfvertrouwen mijn trouwjurk aan!

Coby
Coach van Ruth

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer