Linda van Heist, 41 Jaar uit Rosmalen

"Mijn eyeopener: het kan ook gezellig zijn zonder wijn en chips*"

Ik was al een tijd niet meer tevreden over mijn lijf. Kleding zat niet lekker meer en ik was constant moe. Ik wilde mijzelf fijner voelen, zodat ik ook weer zin had om meer te ondernemen en bijvoorbeeld spelletjes met mijn kinderen te doen. 

Tijdens mijn zwangerschappen had ik zwangerschapsdiabetes en moest ik om die reden ook koolhydraatarm eten. Toen ben ik Super Shape gaan volgen, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, met name voor de recepten. Op die pagina zag ik een aantal mensen die ik van gezicht ken uit de buurt. Ook ken ik een aantal mensen persoonlijk die het PowerSlim programma bij Eveline hebben gevolgd. Daardoor wist ik dat zij daadwerkelijk resultaat hadden geboekt. Eén van die personen sprak ik wat uitgebreider. Met name de wekelijkse begeleiding van een coach heeft mij over de streep getrokken.

Ik was eigenlijk totaal niet gemotiveerd. Ik vind de producten eerlijk gezegd ook wel behoorlijk prijzig. Ik was bang dat ik uiteindelijk spijt zou krijgen, omdat het me niet zou lukken maar het mij wel veel geld zou kosten. Toch besloot ik het te proberen. Na het resultaat van de eerste week was ik echter zeer gemotiveerd en dat is eigenlijk al die tijd zo gebleven.

Ik zit nu zo goed in mijn vel en voel me veel beter! Ik krijg veel complimenten, ik heb ook veel meer het gevoel dat ik gezien mag worden.  

De uitdaging was er vooral vooraf. Ik zag op tegen het "niets mogen" en altijd maar hetzelfde moeten eten. Al snel werd duidelijk dat dat helemaal niet aan de orde is. Er zijn zo veel PowerSlim producten dat er volop gevarieerd en afgewisseld kan worden. Vooral ook dat er zoete en hartige snacks zijn en zoet broodbeleg etc. is dan erg prettig.

Mijn eyeopener: Het kan ook gezellig zijn zonder wijn en chips ;-). 

Als tip zou ik willen meegeven: Zie het niet als dieet, maar een manier om je voedingspatroon aan te passen en te leren om gezonde keuzes te maken, waarbij je ook echt af en toe wel de minder gezonde variant mag kiezen.

Eveline
Coach van Linda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer