Linda van Heist 42 Jaar uit Rosmalen

Mijn eyeopener: het kan ook gezellig zijn zonder wijn en chips*

Ik was al een tijd niet meer tevreden over mijn lijf. Kleding zat niet lekker meer en ik was constant moe. Ik wilde mijzelf fijner voelen, zodat ik ook weer zin had om meer te ondernemen en bijvoorbeeld spelletjes met mijn kinderen te doen. 

Tijdens mijn zwangerschappen had ik zwangerschapsdiabetes en moest ik om die reden ook koolhydraatarm eten. Toen ben ik Super Shape gaan volgen, een PowerSlim coach bij mij in de buurt, met name voor de recepten. Op die pagina zag ik een aantal mensen die ik van gezicht ken uit de buurt. Ook ken ik een aantal mensen persoonlijk die het PowerSlim programma bij Eveline hebben gevolgd. Daardoor wist ik dat zij daadwerkelijk resultaat hadden geboekt. Eén van die personen sprak ik wat uitgebreider. Met name de wekelijkse begeleiding van een coach heeft mij over de streep getrokken.

Ik was eigenlijk totaal niet gemotiveerd. Ik vind de producten eerlijk gezegd ook wel behoorlijk prijzig. Ik was bang dat ik uiteindelijk spijt zou krijgen, omdat het me niet zou lukken maar het mij wel veel geld zou kosten. Toch besloot ik het te proberen. Na het resultaat van de eerste week was ik echter zeer gemotiveerd en dat is eigenlijk al die tijd zo gebleven.

Ik zit nu zo goed in mijn vel en voel me veel beter! Ik krijg veel complimenten, ik heb ook veel meer het gevoel dat ik gezien mag worden.  

De uitdaging was er vooral vooraf. Ik zag op tegen het "niets mogen" en altijd maar hetzelfde moeten eten. Al snel werd duidelijk dat dat helemaal niet aan de orde is. Er zijn zo veel PowerSlim producten dat er volop gevarieerd en afgewisseld kan worden. Vooral ook dat er zoete en hartige snacks zijn en zoet broodbeleg etc. is dan erg prettig.

Mijn eyeopener: Het kan ook gezellig zijn zonder wijn en chips ;-). 

Als tip zou ik willen meegeven: Zie het niet als dieet, maar een manier om je voedingspatroon aan te passen en te leren om gezonde keuzes te maken, waarbij je ook echt af en toe wel de minder gezonde variant mag kiezen.

Eveline
Coach van Linda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer