Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Belinda Sebus, 46 Jaar uit Ridderkerk

"Mijn eetpatroon is veranderd* "

Na een foto van mezelf te hebben gezien schrok ik me rot. Ik herkende mezelf totaal niet meer. Er moest iets gebeuren...

Een vriendin van mij had met succes haar doel behaald met behulp van het PowerSlim programma. Door haar enthousiasme over PowerSlim heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek bij een coach bij mij in de buurt.

Onder diëten verstaan de meeste mensen afzien, honger hebben en weinig eten. Dat was bij mij gelukkig niet het geval. Met PowerSlim kan je gewoon 6x per dag eten en het is nog lekker ook!
Er is een ruime keuze aan producten, bijvoorbeeld muesli, crackers, wraps en lekkere tussendoortjes (zowel zoet als hartig). Dit vulde ik aan met reguliere voeding. Van mijn coach leerde ik hoe een koolhydraatarm eetpatroon er uit ziet en wat ik beter wel en niet kan kiezen.

Mijn eetpatroon is nu veranderd. Chips en bijvoorbeeld chocolade mis ik niet, omdat je er bij PowerSlim prima vervanging voor hebt. Feestdagen en etentjes gaan ook heel goed, omdat ik nu weet ik hoe er mee om moet gaan en wat ik beter wel en niet kan nemen. Ook heb ik het sporten/wandelen weer opgepakt, wat ik nu veel leuker vind.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ik voel me echt super! Natuurlijk heb ik het zelf gedaan, maar zonder de steun van mijn ouders, vrienden en mijn PowerSlim coach Monique was het zeker een stuk moeilijker geweest.

Ik zit weer lekker in mijn vel, bedankt Monique!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sara Ackerschott - van Hees, 37 jaar uit Gennep "Terug van vakantie, zonder extra bagage!*"

Ook deze zomer ben ik op vakantie geweest en heb ik mijn gezonde levensstijl door kunnen zetten, maar gun ik mezelf natuurlijk ook af en toe wat lekkers.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arthur Simons, 59 jaar uit Nieuwegein "Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Reuze leuk, lekker druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En zeker als je in een sportieve omgeving werkt wil je er ook graag voor zorgen dat je zelf een gezonde levensstijl hebt.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer