Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Anita Schipper, 50 Jaar uit Veenendaal

"Mijn dochters en ik shoppen nu in dezelfde winkels*"

PowerSlimmer van de maand september 2018

Ik kwam in het najaar bij de huisarts terecht met rugklachten. Ik kon moeilijk bukken, had last van mijn knieën en ook fietsen ging niet meer omdat mijn buik in de weg zat. De huisarts gaf hierop een heel direct antwoord: ik was gewoon te dik! Toen ging bij mij de knop om.

Ik heb al meerdere pogingen gedaan om weer lekker in mijn vel te komen, maar die telkens zonder succes. Mijn dochter Puck had haar doelen behaald met PowerSlim. Naar aanleiding daarvan heb ik toen de stoute schoenen aangetrokken en haar PowerSlim coach bij La Peau Satin Veenendaal een mail gestuurd met mijn hele verhaal. Bij haar voelde ik mij direct begrepen – ze oordeelde niet.

De eerste week had ik enorme ontwenningsverschijnselen want ik was echt suikerverslaafd, maar ik merkte wel direct resultaat. Ik vond de overzichtelijke fasekaarten erg fijn. Bij andere diëten werd ik meer losgelaten en bij PowerSlim wist ik precies wat ik wel en niet mocht eten. Het enige wat ik echt lastig vond en nog steeds vind, is het inplannen van de maaltijden.

Nu ik mijn doelen bijna heb behaald voel ik me fit, ik kan weer fietsen! Maar waar ik echt het meeste van geniet is het samen shoppen met mijn dochters bij dezelfde winkels als waar zij heen gaan. Ik hoef niet langer naar andere kledingwinkels.

Ik blijf het programma nog even volgen, dan ben ik helemaal tevreden dus ik ga nog even door. Het wekelijkse contactmoment voelt als een warm bad en een stok achter de deur, dus ik kijk er elke week weer naar uit!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Rosalie van Ganzewinkel, 44 jaar uit Rijen "Ik heb mijn oude kleding de deur uit gedaan* "

Ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo goed. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Jolanda Willemsen, 46 jaar uit Swalmen "Eindelijk weer tevreden wanneer ik in de spiegel kijk*"

Ik voel me nu ook eindelijk weer lekker in mijn vel zitten en zelfs kleding kopen doe ik nu met plezier. Ik ben weer tevreden wanneer ik in de spiegel kijk!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer