Nicole Hermans 33 Jaar uit Roermond

Mijn coach wist me te motiveren om door te zetten!*

PowerSlimmer van de maand december 2018

Na de nodige overgebleven zwangerschapskilo’s vond ik zelf niet de weg om mijn doel te bereiken. Na het volgen van verschillende diëten viel ik telkens terug in mijn oude patroon: eten.

Nadat ik een tijdje de website van Ki-low Roermond in de gaten had gehouden, heb ik uiteindelijk de stap genomen om te kiezen voor mezelf!

Het maken van de afspraak vond ik spannend, maar ik was vastberaden: Het roer moest om!

In april heb ik een afspraak gemaakt met mijn coach Mariëtte Hanssen. Het gesprek alleen al gaf mij energie en het gevoel dat mij dit ging lukken.

Het voordeel van het PowerSlim programma is dat je geen vreemde dingen in huis hoeft te halen en het gezin dus “gewoon” mee kon eten. In het boek staan heerlijke recepten en de producten zijn allemaal erg lekker, geen straf dus!! Daarnaast vond ik het ook gemakkelijk vol te houden omdat je om de 2 à 2,5 uur iets kan eten.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en zit ik een stuk beter in mijn vel! Het is heerlijk om weer in gewone winkels te kunnen shoppen.

Ik ben erg blij met de persoonlijke begeleiding van mijn coach! De keren dat ik het even niet meer zag zitten of mijn meting niet was zoals ik verwachtte, wist ze me weer te motiveren om door te zetten!

Het koolhydraatarme eetpatroon bevalt me zo goed dat ik het gewoon blijf doorzetten!

Coach Mariëtte:
Nicole is een optimistisch persoon die positief blijft, ook al zat er een mindere week bij. Iedere week kwam ze weer als een zonnestraaltje mijn praktijk binnen. Ze probeerde veel recepten uit zodat er veel variatie in haar eetpatroon zat en ze het makkelijk vol kon houden. Ik vond het super om Nicole te mogen begeleiden en ben ongelofelijk trots op haar. Samen zorgen we ervoor dat ze dit mooie doel ook weet te behouden. Ik blijf voor haar klaar staan!

Mariëtte Hanssen
Coach van Nicole Hermans

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Anouska Jacobs, 44 jaar uit Beneden-Leeuwen "Na de tweede week was ik helemaal om!*"

Ik merkte dat ik excuses aan het verzinnen was. Ik hoorde mezelf zeggen ‘Dat ik het wel zou proberen, maar ik direct zou stoppen als ik het niet vol zou houden’.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sander Blaauw, 34 jaar uit Elburg "Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen*"

Ik vond het vrij makkelijk te volgen, met name door de tussendoortjes die je mag hebben. Er is enorm veel variatie in wat je allemaal kunt eten!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer