Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gaby van Meerwijk-Hofland, 58 Jaar uit Doetinchem

"Mijn coach vormde echt een stok achter de deur!*"

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Gaby van Meerwijk, 58 jaar en ik kom uit Doetinchem. Ik ben getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen van 33, 31 en 27. Via Miranda van Shape & weight in Doetinchem kwam ik in aanraking met PowerSlim.

Bijna 15 jaar geleden overleefde ik een hartstilstand. Het kostte me veel tijd daarvan te herstellen. Uiteindelijk heb ik de draad weten op te pakken en ben ik weer gaan werken.
Door ritmestoornissen ging ik me de afgelopen twee jaar steeds slechter voelen. Ik was erg moe en mijn conditie ging achteruit. Ik kwam bijna niet voorruit, duizelingen en aldoor het gevoel dat er aan de handrem getrokken werd. Doordat bewegen steeds moeizamer ging en ik medicijnen ging slikken om mijn hart rustig te houden, ben ik aangekomen. Begin dit jaar ben ik geopereerd en dat was een goede zet, ik voelde me al snel opknappen. In juni gingen mijn man en ik op vakantie. Bij thuiskomst schrok ik van mijn spiegelbeeld.

Ik besloot dat er verandering moest komen in mijn levensstijl en maakte een afspraak met Miranda. Ze gaf me uitleg over het PowerSlim programma. Iedere week een afspraak met mijn coach was zeker stok achter de deur!
Ik zag op tegen "gedoe" met afwegen van ingrediënten en het klaarmaken van speciale maaltijden, maar het ging erg makkelijk en zelfs gezinsleden konden meegenieten van de heerlijke recepten. Er zijn veel variatiemogelijkheden en handige keuzes voor producten om mee te nemen naar het werk.
Ik ben nu een tijdje bezig, en voel me nu veel beter in mijn vel.  
En ook erg leuk: de reacties en complimenten die ik krijg!

Miranda Kersten
Coach van Gaby

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Karin Schrijver, 45 jaar uit Haaften "Ik ben klaar voor de zomer!*"

Ik heb mijn doel bereikt. De zomer komt er nu alweer bijna aan en ik kijk er nu al naar uit om mijn zomerkleding te kunnen dragen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mariska Gaasbeek, 26 jaar uit Kampen "Ik stapte altijd met een lach op mijn gezicht weer naar buiten!*"

Iedere week hielp mijn coach me verder en motiveerde ze me om door te zetten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer