Marisca van Lent, 48 Jaar uit Beesd

"Mijn coach helpt me ook om in balans te blijven*"

Na mijn vakantie was de maat vol: ik voelde mij niet prettig in mijn vel en al helemaal niet meer in mijn bikini.

Op Facebook zag ik steeds mensen voorbij komen die het PowerSlim programma hadden gevolgd. Na mijn vakantie besloot ik dan ook direct om een afspraak te maken bij La Peau Satin in Leerdam.

Na een goede uitleg wat het PowerSlim programma inhield ben ik gelijk de volgende dag gestart.

Heel fijn aan dit programma is dat je, samen met je gezin, gewoon lekker en gezond kunt ontbijten, lunchen en dineren. PowerSlim heeft veel keuze in haar assortiment en met behulp van het PowerSlim kookboek zette ik heerlijke gerechten op tafel. Ik kon me prima vinden in mijn eetpatroon van drie gezonde hoofdmaaltijden en drie lekkere tussendoortjes.

Het wekelijkse weegmoment bij mijn coach Niesje was mijn stok achter de deur. Maar het was ook altijd gezellig, ik zag mezelf steeds weer een stapje dichter bij mijn doel komen.

Deze warme zomer voelde ik me zelfverzekerd in mijn zomerkleding. Ook mijn kledingkast heeft een metamorfose ondergaan: ik heb veel nieuwe leuke kleding gekocht. Alles staat me tegenwoordig veel leuker, dat maakt het winkelen wel heel plezierig.

Zelfs nu ik mijn doel behaald heb, blijf ik gebruik maken van de begeleiding van mijn coach om in balans te blijven.

De PowerSlim Balance lijn helpt mij daarbij – ik geniet van iedere dag.

Coach Niesje:

We hebben Marisca leren kennen als een echte doorzetter en iemand die ook haar eigen valkuilen kent. Ze betrok haar gezin (man en kinderen) bij haar PowerSlim traject. Die hebben haar enorm gesteund - en van tijd tot tijd voor 'misstappen' behoed.

Niesje
Coach van Marisca

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer