Lars Boers 30 Jaar uit Sittard

Mijn coach gaat me helpen mijn doel te behouden*

Op 24-jarige leeftijd heb ik mijn kruisband aan mijn linkerknie afgescheurd. Ik heb altijd veel bewogen maar kon na mijn operatie 9 maanden niet sporten.

Ik lette toen wel op mijn eten maar en heb daarna het sporten wel weer opgepakt, maar het lukte me niet meer om op mijn oude gewicht te komen. Vorig jaar juni heb ik mijn vierde, en hopelijk laatste, knie operatie gehad en heb ik mijn levensstijl helemaal om gegooid.

Ik wilde weer een gezonde levensstijl, zodat ik me goed voelde en op latere leeftijd met mijn kids weer een balletje kon trappen. Alleen de feiten waren anders. Dat moet en zal nu anders worden!

Ik ging online op onderzoek uit en kwam terecht bij PowerSlim en mijn persoonlijke coach, Mieke. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Mieke een bericht gestuurd om informatie in te winnen.

Met hulp van Mieke, in combinatie met een revalidatietraject voor mijn knie, heb ik nu bijna mijn doel bereikt. Ik heb een zwaar jaar gehard waar ik hard voor heb moeten werken: re-integreren  op mijn werk, 3x per week fysio, 2x per week zelf nog naar de sportschool en natuurlijk aangepast eten. Maar mijn PowerSlim coach Mieke heeft me hier super bij geholpen. Ze gaf goede tips maar had ook veel goede raad uit eigen ervaringen.

Inmiddels heb ik ritme gevonden in mijn eetpatroon. Dat zelfs super samengaat met sporten. Ik neem bijvoorbeeld één PowerSlim reep voordat ik ga fietsen, en haal ik zonder moeite 60km met een gemiddelde van 25km/per uur.

Ik ben soms wel bang dat ik weer terugval in mijn oude gewoontes, maar heb er ook wel vertrouwen in dat Mieke mij hierbij gaat coachen zodat ik over 1 jaar kan zeggen dat het mij gelukt is!

Mieke
Coach van Lars

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer