Connie van de Vannet, 45 Jaar

"Mijn coach begeleidde en stimuleerde me iedere week!*"

Ik voelde me al een tijdje te dik, waardoor ik niet meer goed in mijn vel zat. Ik had nergens nog zin in, voelde me futloos en bijna depressief. Ik deed mijn werk en huishouden nog maar alleen omdat ik niet anders kon, niets kon me nog schelen. Ook de ruzie met mijn broers en zus speelde daar een grote rol in waardoor ik me heb laten gaan.

 

Als ik nieuwe kleding nodig had, moest ik altijd bij de grote maten gaan kijken omdat ik mijn rondingen wilde verbergen. Ik vond het dan soms net lijken of ik een tent aan had… Ik had al een paar keer zelf geprobeerd om af te vallen door minder te eten, maar zonder succes. Dan besloot ik maar om dik te blijven, iedereen moest me maar nemen zoals ik was. Tot ik op den duur lichamelijke klachten (kniepijn, rugpijn) begon te krijgen. Ik dacht toen aan mijn moeder die ook zwaarlijvig en ook nog eens hartpatiënt was, die op 63-jarige leeftijd van ons is heengegaan. Ik wil graag wat langer leven. Dit was de ommekeer in mijn leven. Ik besloot dat er iets moest gebeuren.

 

Toen ik van mensen uit mijn omgeving en kennissenkring hoorde dat ze het PowerSlim programma volgden en ik zag hoe veel beter zij zich voelden, wou ik dat ook proberen. Ik heb toen de PowerSlim website bezocht en onmiddellijk een afspraak gemaakt met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

 

Het eerste contact met mijn coach was super. Ik heb het starterspakket gekocht en de volgende dag ben ik meteen begonnen. De eerste week voelde ik me al beter, wat me stimuleerde om door te zetten. Week na week voelde ik me beter en beter. Inmiddels heb ik mijn doelen bereikt en voel ik me als herboren!

 

Ik straal, ik voel mij weer fit en heb weer zin om van alles te doen. Hoe fijn is dat!! Ik wil PowerSlim bedanken voor dit geweldige programma, en zeker niet te vergeten mijn topcoach die me week na week begeleidde en stimuleerde!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer