Sylvia WIltoeck, 33 Jaar

"Met ups en downs heb ik mijn doel bereikt!*"

Ik besloot te starten met het PowerSlim programma omdat ik graag iets aan mijn levensstijl wilde doen. Ik zat steeds minder lekker in mijn vel.

Ik koos voor PowerSlim omdat ik al eerder een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon had gevolgd  maar zonder begeleiding. De begeleiding van een coach was juist waarnaar ik op zoek was. En dus zocht ik contact met een PowerSlim coach bij mij in de buurt, zodat ik aan de slag kon gaan met een gezonde levensstijl én daar de nodige begeleiding bij krijg.

Met ups en downs heb ik uiteindelijk mijn doel bereikt! Ik kwam iedere week dichter bij mijn doel en dat motiveerde me telkens om verder te gaan. Bovendien waren de producten van PowerSlim lekker en gevarieerd zodat ik de producten voldoende kon afwisselen.

Hierdoor voel ik me nu veel beter, enthousiaster én heb ik heel wat meer zelfvertrouwen! Vanuit mijn omgeving krijg ik nog geregeld complimentjes vanwege mijn prestatie :)

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Marlie Maas, 53 jaar uit Merkelbeek "Na jaren jojo’en was PowerSlim mijn laatste poging*"

Ik voelde me niet meer gezond, dus er moest iets gebeuren. Een vriendin van me had ook het PowerSlim programma gevolgd en zij raadde me aan om eens contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer