Christa Hulsebos, 54 Jaar uit Haaften

"Met PowerSlim heb ik mijn doelen wél bereikt!*"

Op mijn 50e verjaardag ‘moest’ ik op de foto met Sara. Opnieuw werd het me duidelijk: wat wilde ik graag afvallen. Ik had al van alles (Sonja Bakker, Weight Watchers, Cambridge) geprobeerd, maar werd telkens teleurgesteld door het resultaat. Een kennis uit ons dorp was mooi afgevallen met PowerSlim, dus dat leek me wel wat. Maar ik durfde eigenlijk niet goed: het is toch een hele investering en ik had al zoveel pogingen gewaagd.

Ik hoorde dat je PowerSlim kon proberen door een 3-dagen pakketje te kopen. Ik besloot de stap te wagen en naar La Peau Satin in Leerdam te gaan, want ja: er moest echt iets gebeuren. Ik voelde me niet fit, was veel moe, had flink last van mijn maag – ik zat gewoon niet lekker in mijn vel.

Het uitproberen van het 3-dagen pakketje was echt een feestje! De producten waren lekker, de recepten duidelijk en de verzadiging was prima – bovendien was ik zelfs al afgevallen. Ik besloot om het programma te gaan volgen.

Ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Diverse mensen in mijn omgeving hadden er een mening over (jij hoeft toch niet af te vallen, jij bent gek: maaltijdvervangers werken niet, PowerSlim is een crashdieet; let maar op je bent zo weer 3x zo dik). Ik heb ze laten praten, ik weet wel beter en heb in drie maanden tijd mijn streefgewicht bereikt. Mijn kledingmaat is naar maat 44 gegaan. Heerlijk!!!

Inmiddels ben ik het programma aan het afbouwen. Dat is weer een andere uitdaging, maar mijn gewicht blijft stabiel. Mijn coach Willy stimuleert me om weer lekker te variëren met ‘gewone’ producten. Ik geniet er nu meer van dan vroeger. Ik ben dolblij met mijn gewichtsverlies en heb geen last meer van maagklachten. Ik voel me veel fitter en vrolijker, het heeft mijn leven echt veranderd.

Wil je afvallen, ik zou zeggen: aarzel niet te lang en start gewoon met PowerSlim!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer