Martine van de Westerlo 38 Jaar uit Helmond

Met al mijn vragen kon ik bij mijn coach terecht*

Een paar jaar lang stond mijn familie op de eerste plaats, mijn kind werd ziek en daar kwam veel zorg bij kijken. Gelukkig gaat het nu weer goed. Maar ik had mezelf daardoor lang weggecijferd.

Ik was al jaren niet meer blij met mijn lichaam en had al diverse pogingen gedaan om een gezonder eetpatroon aan te wennen. Op het moment dat ik in het voorjaar mijn winterkleren ging opruimen en tot de ontdekking kwam dat ik meer dan de helft niet had gedragen omdat het niet mooi paste, ging bij mij de knop om. De maat was vol. Ik besloot om contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt, Saskia van LaSarel.

Na ons kennismakingsgesprek was ik direct heel enthousiast. Saskia zei meteen: “Dit gaat ons lukken!”. Het contact was heel fijn en ik kon met al mijn vragen bij haar terecht.

Tweede Pinksterdag ben ik begonnen met het PowerSlim programma, en dat is me heel goed bevallen. Ik kon heel lekker blijven eten en het was goed te combineren met een gezin met moeilijke eters. In deze maanden heb ik vaak ‘nee’ gezegd maar toch heb ik geen enkel moment het idee gehad dat ik iets miste of dat ik niet meer lekker kon eten.

Inmiddels heb ik mijn doel weten te bereiken. Ik zit nu veel beter in mijn vel en straal dit ook uit!

Mijn tip voor anderen is om de lekkerste tussendoortjes te bewaren voor in het weekend of voor speciale gelegenheden. Voor mij waren dit de chocoladeparels en melkchocolade chunk. Zo heb je toch het idee dat je ook wat extra’s mag nemen op die momenten.

Saskia
Coach van Martine

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer