Marloes van Leeuwen 37 Jaar uit Schiedam

Makkelijk vol te houden en volop genieten*

PowerSlimmer in the picture

Dit keer verschijnt de 37-jarige, spontane en enthousiaste Marloes voor onze camera. Als PowerSlimmer in the picture krijgt ze een fotoshoot inclusief visagie van ons cadeau. Marloes heeft er super veel zin in. Leuk! Wij ook.

“In mei 2016 ben ik voor het eerst bij Stella geweest. Mijn beste vriendin kende haar, maar ik twijfelde of PowerSlim wel iets voor mij zou zijn. Toch wilde ik het proberen, omdat ik al heel mijn leven aan het jojoën ben en veel verschillende diëten had geprobeerd. Ik trainde zelfs vijf dagen per week met een personal trainer, maar niets werkte echt. Inmiddels kan ik zeggen dat Stella mijn leven heeft veranderd!

In 2014 ben ik met Max getrouwd en vlak daarna werd ik zwanger van mijn eerste kindje Finn. Omdat ik voor de bruiloft veel gesport had, ging ik redelijk fit de zwangerschap in. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 35 kilo aan terwijl ik ‘gewoon’ volgens de schijf van vijf at, en natuurlijk ook weleens iets lekkers nam. Na de bevalling verloor ik nog geen 3 kilo, dus was ik in mei 2016 32 kilo zwaarder dan voor de zwangerschap. 

PCOS en insulineresistentie

In diezelfde tijd liep ik ook bij een gynaecoloog in het ziekenhuis. Max en ik wilden graag twee kindjes dicht op elkaar. De zwangerschap van Finn had even op zich laten wachten, dus we wilden kijken of hier een reden voor was. In het ziekenhuis kreeg ik na een aantal onderzoeken te horen dat ik PCOS had. Er groeien dan cysten op je eierstokken. PCOS kan zich in verschillende vormen uiten, onder andere in insulineresistentie. Dit was bij mij het geval. De arts adviseerde me om minder koolhydraten te gaan eten.

Met dit verhaal ben ik naar Stella gegaan. Zij vertelde me meer over een gezond en koolhydraatarm eetpatroon, en ik besloot bij haar te starten met het PowerSlim programma.  

Mijn tweede zwangerschap

Het was wekelijks een feestje om naar Stella te gaan. Ik leerde een gezond eetpatroon aan en de producten die ik van PowerSlim gebruikte vond ik allemaal heerlijk. Het ging super, in negen maanden tijd wist ik mijn doel te bereiken!

Vervolgens werd ik opnieuw zwanger. Ik stopte toen met PowerSlim en ben weer volgens de schijf van vijf gaan eten. In september 2017 ben ik bevallen van Daan, een superlief mannetje. Inmiddels was ik deze zwangerschap wel 45 kilo aangekomen, maar dit accepteerde ik, omdat ik gelukkig was met mijn gezinnetje en toen ook nog borstvoeding gaf.”

Vol trots vertelt Marloes ons over haar leuke gezinnetje. Haar twee kinderen van 3 en 6 zijn naar school en naar oma, zodat mama vandaag naar deze fotoshoot kon gaan. Maar Marloes vertelt ook hoe haar levensstijl steeds meer in de weg begon te zitten.

PowerSlimmer in the picture Marloes 1

Samen knallen

“In oktober 2019 begon ik er toch moeite mee te krijgen, dus besloot ik weer naar mijn PowerSlim coach Stella te gaan. Natuurlijk was ze net zo enthousiast en motiverend als de eerste keer en besloten we samen te gaan knallen. En weer met succes! PowerSlim is heel goed vol te houden. Je hebt 6 eetmomenten op een dag en daardoor heb ik helemaal geen honger gehad, dat vind ik het allerfijnste! Daarnaast heb ik ook echt geen behoefte aan koolhydraten. Het avondeten gaat eigenlijk heel gemakkelijk, ik kies dan voor vlees of vis met groente of een salade. En ook tijdens de lunch kies ik vaak voor een salade. Ik mis het brood helemaal niet. Daarnaast zijn er zoveel lekkere tussendoortjes waaruit je kunt kiezen. Mijn tip voor andere PowerSlimmers: ik leg mijn repen altijd in de koelkast. Heer-lijk vind ik dat! Vooral de chunk, koud smaakt ‘ie nog veel lekkerder!

Ik voel me heel goed nu, ik zit lekker in mn vel en wandel elke avond een uurtje als de jongens op bed liggen. Hoe straks verder, vind ik stiekem nog wel spannend. Wat ga ik dan eten? Ik ben echt een gezelligheids-eter en houd ervan om ’s avonds op de bank met mijn man iets lekkers te eten. Maar gelukkig heb ik Stella, die ook na het behalen van mijn doel nog een jaar lang voor me klaar staat!

Leuk dat je bij ons op bezoek kwam Marloes, de foto’s zijn prachtig geworden! We hopen dat ze een mooi cadeautje vormen voor het resultaat dat je behaald hebt en als motivatie kunnen dienen om jouw nieuwe, gezonde levensstijl door te zetten. Het gaat je lukken, zet hem op!

PowerSlimmer in the picture Marloes 2

PowerSlimmer in the picture Marloes 3

Stella
Coach van Marloes

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer