Sharon Hendriks 40 Jaar uit Woerden

Kleding kopen is nu veel leuker!*

Ik heb ervoor gekozen om af te vallen met PowerSlim omdat ik klaar was met mijn lichaam zoals het op dat moment was. Ik voelde me te zwaar, moe, futloos en schrok als ik mezelf terugzag op foto’s. Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij Beauty Smart Woerden. Zij was met de hulp van Beauty Smart erg veel afgevallen en was zeer positief over de begeleiding en het eten van PowerSlim. Dit heeft mij over de streep getrokken om er ook mee te starten.

Ik ben erg tevreden met het gewicht dat ik nu heb! Ik voel me er heel erg prettig bij. Vooral kleding kopen is nu veel leuker, daarnaast zweet ik minder, voel ik me zelfverzekerder en heb ik meer energie. Ik zou anderen dan ook zeker aanraden om af te vallen met PowerSlim en een afspraak te maken bij Beauty Smart. De begeleiding is top! Als je een dipje hebt of een vraag, kan je appen en heb je supersnel antwoord of het steuntje in de rug dat je op dat moment even nodig hebt. De producten van PowerSlim zijn daarnaast erg lekker en gevarieerd, waardoor het bijna niet voelt alsof je op dieet bent! Mijn favoriete product is de praline reep. Zo lekker! De smaak is bijna hetzelfde als Côte d’Or chocolade maar deze mag ik iedere dag eten en het is nog verantwoord ook!

Mijn doel was om weer in een Tante Betsy jurkje te passen dat ik 2 jaar geleden had gekocht. Dit is ruimschoots gelukt, alleen vond ik dat het niet meer bij me paste. Inmiddels heb ik een nieuwe Tante Betsy jurk gekocht! Mijn huidige favoriete kledingstuk is mijn spijkerbroek. Broeken kopen vond ik voor het afvallen echt een regelrecht drama en vooral spijkerbroeken. De broek die ik nu heb, heb ik gekocht toen ik bijna op mijn streefgewicht zat en hij zit nog steeds heerlijk.

Wat complimenten betreft heb ik er ontzettend veel gehad. Stuk voor stuk maakten ze me blij. Veel mensen die ik al een tijd niet had gezien kwamen ineens naar me toe om te zeggen dat ik zoveel was afgevallen!

Door het afvallen heb ik een nare periode afgesloten in mijn leven. Ik was flink aangekomen door medicatie om onze kinderwens te vervullen. Nadat dit traject stopte heeft het een lange tijd geduurd voordat ik de kracht vond om mijn gewicht aan te pakken. Ik heb mijn streefgewicht nu ruimschoots bereikt en heb echt het gevoel dat dit helpt om deze nare periode af te sluiten. Ik heb mijn eigen lijf weer terug en nu wachten we (on)geduldig op een adoptiekindje uit China!

De coaches van Beauty Smart hebben mij alledrie erg goed geholpen. Ze stimuleerden me als ik dat nodig had, gaven me steun als ik het even niet zag zitten of een groot compliment als het erg goed was gegaan! Daarnaast heb ik veel geleerd tijdens dit traject. Zo heb ik nu een goed ritme qua eten, fruit eet ik op de juiste momenten en door drie keer per week geen koolhydraten bij mijn avondeten te eten, blijf ik prima op gewicht. Ik hoef er geen moeite meer voor te doen en dat is fijn!

Sharon had een prachtige hulpvraag, zij wilde afrekenen met een vervelende periode en de beste versie weer van zichzelf worden. Daarom heeft ook Sharon een stylingsadvies en fotoshoot verdiend! Beauty Smart in Woerden & Oudewater en Just Your Style werken namelijk samen om jou te helpen vanaf de eerste dag dat je begint met afvallen. We laten je stralen van binnen en van buiten.

Advies van Emanuela Giorgi van Just Your Style:
Hierbij een kort verslagje hoe het advies tot stand is gekomen. Sharon is heel mooi en geleidelijk afgevallen, maar ze is zich totaal niet bewust van wat nu eigenlijk haar sterke punten zijn, wat haar lichaam betreft. Combineren vindt zij best lastig en daarbij moet ze voor haar werk rekening te houden met bepaalde voorschriften.

Sharon heeft een hele mooie natuurlijk uitstraling, haar lichaam is in balans. Haar huid is van nature wat aan de bleke kant, maar heel mooi egaal. Voor Sharon is het belangrijk om de juiste kleuren te dragen, gecombineerd met mooie printjes. Ik laat haar ook zien dat printjes juist heel makkelijk zijn om te gebruiken in andere kleurencombinaties.

Na het vaststellen van de juiste kleuren hebben we gekozen voor een leuke sportieve look die toch ook netjes is met mooie kleuren die bij haar passen en wat printjes. Een stoere broek met detailbies aan de zijkant van de broek, een bijzondere top met accent op de halslijn en een leuk bomberjack met print.

Voor de tweede look hebben we gekozen voor een mooi blauw jeans tuniekje met een legerprint legging in midnight blue met een hippe espadrille schoen. Goed zakelijk en privé te combineren voor Sharon! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer