Kathleen Lauwers, 39 Jaar

"Deze keer hou ik de kilo’s eraf, daar ben ik zeker van!*"

Eind oktober was de maat vol: ik zat niet goed meer in mijn vel en mijn kleren pasten niet meer. Toen besliste ik dat ik (opnieuw) de strijd met de weegschaal aan zou gaan. Ik had voorheen al verschillende diëten gevolgd, maar helaas kwamen de kilo’s er altijd vrij snel terug aan. Ik kwam bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht, mijn SUPER coach! Haar focus op gewichtsbehoud op langere termijn, met een jaar coaching, overtuigde me helemaal!

Al snel ontdekte ik mijn PowerSlim-favorieten, zoals de toast classic en de amandelkoeken. Ik kon dit perfect inpassen, zowel op mijn werk als in mijn sociaal leven. Ik combineerde PowerSlim met mijn gebruikelijke beweging en voelde mij steeds beter!

Ik trotseerde feestjes, frietjes en etentjes buitenshuis, want ik had een alternatief voor de moeilijke momenten. Natuurlijk moest ik af en toe op mijn tanden bijten en ‘nee’ zeggen tegen lekkere dingen, maar daar ben ik goed in geslaagd. Dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat was zeker een bron van motivatie!

Ik voel me nu super! Mijn coach vindt ook dat ik straal! Binnenkort ga ik vol zelfvertrouwen en met een mooi, nieuw jurkje naar het huwelijk van mijn zus. Ik ben blij dat er nog een jaar lang een spreekwoordelijke ‘stok achter de deur staat’ bij de maandelijkse weging. Deze keer hou ik de kilo’s eraf, daar ben ik zeker van!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer