Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Marloes van de Ven, 34 Jaar uit Helmond

"Je kunt van iedere maaltijd een feestje maken!*"

Mijn naam is Marloes en ik ben 34 jaar.  
Vorig jaar april heb ik door een val met de fiets mijn knie en scheenbeen gebroken. Hierdoor was ik erg beperkt en afhankelijk van anderen. Ik kon minder bewegen en werd steeds zwaarder in deze periode. Ik lette wel op mijn eetpatroon en pakte smoothies in plaats van brood, maar dat had niet veel effect.

Voor de zomervakantie ben ik met twee dames meegegaan die het PowerSlim programma volgde bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Wat zij vertelde sprak me erg aan. Ik had al langer last van een opgeblazen gevoel, vooral van het eten van brood, pasta en aardappelen. Als ik ’s ochtends in de spiegel keek was ik tevreden maar in de middag op het werk voelde ik me weer zo ellendig. 

In de zomervakantie vorig jaar heb ik nog heerlijk genoten. De zaterdag voordat de school voor de kinderen weer begon, ben ik naar mijn coach Saskia gegaan. Ik was er helemaal klaar voor, en er helemaal klaar mee. Ik heb PowerSlim producten meegenomen voor de eerste week en ben op maandag begonnen met het programma.

Hiervoor had ik al van alles geprobeerd om gezonder te gaan leven, maar steeds lukte het niet. Maar nu was ‘hij’ daar, de bekende knop. Hij was om. Maar wel op een manier die bij mij paste. In het weekend liet ik mijn drankjes niet altijd staan en ook ben ook regelmatig lekker uit eten geweest. Ik leerde om daarna gewoon meteen weer de draad op te pakken. Nu blijf ik al een tijdje stabiel.

Het PowerSlim programma, dat me in het begin heel erg moeilijk leek, is echt reuze meegevallen. Ik voel me nu veel lekkerder in mijn vel en heb inmiddels een levensstijl die goed bij me past. Je kunt van iedere maaltijd gewoon een feestje maken!

Saskia
Coach van Marloes

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Theuntje Cox, 25 jaar uit Horst "Ik kan gemakkelijk mijn gezonde levensstijl zelf voortzetten*"

Ik kan gemakkelijk mijn gezonde levensstijl zelfstandig doorzetten, door de regelmaat en inzichten die PowerSlim me heeft gegeven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Frédérique van Ditshuizen, 26 jaar uit Eindhoven "Ik heb routine gevonden in mijn levensstijl!*"

Inmiddels gaat dat heel goed en heb ik routine gevonden in mijn levensstijl, waardoor ik het goed vol kan houden. Ik weet nu ook goed wat ik wel of niet moet eten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer