Monique Haverkamp 39 Jaar uit Alphen a/d Rijn

Je eigen gezondheid is het aller belangrijkste!*

PowerSlimmer van de maand Februari 2016

Donderdag 2 april zat ik uitgeblust op de bank. Ik vertelde mijn vriend dat ik de dag erna (Goede vrijdag) naar mijn werk zou gaan om het een en ander af te maken, want er lag nog zoveel werk. Dit was de aanleiding voor een flinke woordenwisseling. Hij vond dat ik te hard werkte en alles opzij schoof voor mijn werk en studie. “Straks heb je een diploma, is op je werk alles perfect, maar hoe gaat het dan met jouw gezondheid? Het gaat nu al niet goed met je, ik zie je alleen maar dikker worden en vermoeid op de bank hangen. Je valt zelfs regelmatig in slaap na het eten. Ik houd van je zoals je bent, voor mij geeft het niet als je wat dikker bent, maar ik zie dat het niet goed gaat.”

Als je van drukte (en stress) overloopt is dat wel het laatste wat je wilt horen. Mijn vriend vindt me te dik, dat waren de woorden die bleven hangen. Heel boos was ik die avond. Hoe moest ik naast mijn studie (zo’n 10 uur belasting per week) en mijn 50 uur werken per week verdeeld over 3 banen, het huishouden en het meedraaien in de bedrijven van mijn vriend, in godsnaam nog aan een dieet en bewegen toekomen? Ik had al zoveel geprobeerd! Na een nacht slecht slapen zat ik al om 6.30 uur op mijn werk, helemaal alleen, want het was een vrije dag. Ik startte mijn computer op, maar kon mij niet tot werken verzetten. Ik ben via Google gaan zoeken naar hulp bij afvallen. Ik typte in koolhydraatvrij, suikerarm en coach. Ik kwam uit op PowerSlim en heb de hele site doorgelezen.

Het PowerSlim afslankprogramma sprak mij aan, maar het is toch een drempel. Uiteindelijk besloot ik om te zoeken naar een coach in de buurt. Er zat een coach dichtbij huis. Ik pakte de telefoon en kreeg Esther Staal-Bulk van Jijbentgezond.nl in Alphen aan den Rijn aan de lijn. Bij Esther was er net een afspraak uitgevallen, dus ze had even tijd voor mij. We hebben drie kwartier met elkaar gesproken. Ik voelde een klik en voelde mij begrepen. Esther eindigde het gesprek met: “Ik heb nog een gaatje in mijn agenda om 16.30 uur.”

Ik was er om 16.30 uur en nog steeds is dat mijn vaste tijd bij Esther. Ik kwam thuis met mijn PowerSlim starterspakket, ernstig geschrokken van hoe hoog mijn gewicht was, maar vooral geschrokken van het zeer hoge percentage visceraal vet. Gevaarlijk hoog voor mijn gezondheid!

Mijn vriend was wat sceptisch, maar ik ben begonnen. Ik ben nooit afgeweken van het eetprogramma van PowerSlim. En het resultaat was al snel te zien. Ik vind de producten lekker, ik voel me fantastisch en ik heb grip gekregen op het afvallen. Het was prima te doen naast mijn studie en mijn drukke banen. Ik zette iedere 2 tot 4 uur een wekker voor mijn eetmoment. Ik had een hekel aan sporten. Esther liet mij in mijn waarde en hielp mij met kijken hoe ik toch wat meer kon bewegen. Ik ging steeds vaker op mijn fiets naar mijn werk en deed steeds vaker dingen lopend. Toen ik op 2/3 van mijn doel met het PowerSlim afslankprogramma was, ben ik er ook bij gaan sporten, heerlijk in de buitenlucht. Dit doe ik nu sinds de zomer en inmiddels 2 keer per week. Ik vind het nu heerlijk en voel me er goed bij.

Helaas kreeg ik in oktober een grote tegenslag. Ik kreeg de diagnose MS. Totaal onverwacht en een enorme klap. Ik ben ondanks alle tegenslag en emoties vast blijven houden aan het PowerSlim programma. Het voelt fijn om nog ergens grip op te hebben en op het afvallen heb ik grip. Dit had ik begin vorig jaar echt nooit gedacht! Inmiddels heb ik bijna mijn doel behaald en begin nu aan fase 2 van het PowerSlim afslankprogramma. Ik moet nog een klein stukje en dan heb ik een helemaal gezond gewicht, met een mooi BMI en een prima vetpercentage. Ik ben een ander mens en heb echt geleerd dat je eigen gezondheid het aller belangrijkste is en dat je drukte en stress veel beter kunt handelen als je zelf meer in balans bent.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer